Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, desființează declarațiile lui Gheorghe Dincă de la audierile de azi! "Minte pentru a-și apăra complicii!"

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, desființează declarațiile lui Gheorghe Dincă de la audierile de azi!

Distribuie pe:

fara descriere

Astăzi au avut loc din nou audieri în cazul Caracal, iar la finalul acestora, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a dezmințit spusele criminalului, Gheorghe Dincă, spunând că bărbatul ar minți pentru a-și apăra complicii!

Avocatul familiei Luizei Melencu desființează declarațiile lui Gheorghe Dincă

“Problema este Dincă, o ține pe a lui, este dificil de vorbit cu el, ba este recalcitrant, ba se mâțâie, părerea mea este că joacă teatru, își bate joc de noi încercând să apere complicii, cred că are mulți complici, părerea mea este că mai mult îi bagă. El încearcă să îi scoată, dar mai mult i-a înfundat. Vorbim de multă lume, nu este un lup singuratic și un om abil, pervers, încearcă să ascundă multe și o ține pe a lui. Repet, face multe greșeli care desconspiră”, a spus avocatul Tonel Pop într-un comunicat de presă.

Cine este băiatul cu care se iubea Luiza Melencu! S-au despărțit cu doar o zi înainte să dispară

Cine este iubitul Luizei Melencu. Ce s-a aflat despre acesta după ce ea a dispărut.

fara descriere

Ioana, bună prietenă cu Luiza Melencu, a vorbit despre relația pe care adolescenta dispărută a avut-o cu iubitul său.

Dacă despre Alexandra Măceșanu s-a spus că atunci când a fost răpită de Gheorghe Dincă, se ducea la Caracal să se întâlnească cu prietenul ei, despre Luiza Melencu nu s-a vorbit că ar fi avut iubit.

Iar acest lucru s-a întâmplat pentru că Luiza abia se despărțise de băiatul cu care s-a iubit timp de câteva luni. Luiza și Alexandru se știau de când erau copii, iar Ioana, prietena Luizei Melencu, a vorbit despre relația lor.

„Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat. Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor. În sufletul ei, avea ceva pentru el” completează Ioana.

„Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună”, a dezvăluit Ioana, potrivit libertatea.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate