Avocatul Gheorghe Piperea susține că ordinul de ministru semnat de Andreea Moldovan este ilegal: ”Secretarii de stat nu au dreptul de a semna...”

Explicația lui Gheorghe Piperea în cazul ordinului de ministru semnat de un secretar de stat!

Gheorghe Piperea
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Avocatul Gheorghe Piperea a spus clar și răspicat că ordinul de ministru semnat de secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, este ilegal și inexistent, asta pentru că ”secretarii de stat nu au dreptul de a semna ordine de ministru care afectează drepturi și libertăți”.

Citeste si: Nelu Tătaru, despre valul al patrulea al pandemiei de coronavirus: ”Este o concurență între vaccinare și boală”

Avocatul a transmis un mesaj pe rețelele sociale, unde a explicat foarte clar acest lucru. ”Secretarii de stat nu au dreptul de a semna ordine de ministru care afectează drepturi și libertăți, chiar dacă li s-au delegat unele atribuții ale ministrului. Ordinul prin care se instituie regula carantinării unei localități pentru o rată a infectării de 3 la mie (de două ori și jumătate mai mică decât cea de până ieri) este nu numai ilegal, este un act administrativ inexistent, pentru lipsa dreptului de semnătură. În plus, este un abuz în serviciu penal.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Faptul că neomarxiștii din usere vor să ne priveze de sărbătorile de Paști punând, practic, orice localitate, inclusiv Bucureștiul, pe termen nelimitat, nu înseamnă că trebuie să ne mai lăsăm intimidați.

Chiar dacă unii infecționiști ai vieții vor să ne țină în detenție sanitară pe termen nelimitat pentru a-și satisface niște frustrări personale sau profesionale, nu înseamnă că trebuie să acceptăm chiar toate aberațiile, sub cuvânt că ar fi pentru siguranța noastră (care siguranță e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire de vreo 14 luni încoace). Voi ataca în contencios administrativ acest ordin anti-legal”, este mesajul transmis de Gheorghe Piperea pe o rețea socială.

Gheorghe Piperea
Gheorghe Piperea[Sursa foto: Facebook]

Noi reguli de carantinare

În ordinul elaborat de Ministerul Sănătății și publicat în Monitorul Oficial este specificată introducerea unor noi criterii privind carantinarea localităților.

Citeste si: Vlad Voiculescu, anunț important: ”Bucureștiul NU se carantinează de Paști”

Mai exact, este vorba de nivelul de testare pentru COVID, rata de incidență și de gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI.

Acest ordin a fost semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan și publicat, marți, în Monitorul Oficial.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adela Popescu, sperietură zdravănă! „Mi-am făcut testul COVID de trei ori.” Prezentatoarea TV s-a simțit pentru prima dată rău de când este gravidă

O prezentatoare TV, însărcinată în 8 luni, a făcut COVID: "Am scăpat cu viață"

Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Unul dintre cei mai importanți teologi a murit de COVID-19

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies