Baba Vanga ar fi prezis infectarea cu COVID-19 a lui Donald Trump!

Se pare că Baba Vanga ar fiprezis îmbolnăvirea președintelui american Donald Trump.

Baba Vanga
Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

Se spune că Baba Vanga, cunoscută și sub numele de „Nostradamus din Balcani”, a prezis că președintele SUA va suferi de „o boală misterioasă” în anul 2020!

Despre Baba Vanga, din Bulgaria, se spune că ar fi prezis soarta președintelui american Donald Trump. Fanii prezicătoarei susțin că femeia a preconizat că președintele SUA va suferi de „o boală misterioasă” în 2020, boală care îl va lăsa surd și cu o tumoară pe creier, relatează Mirror.

Presedintele american Donald Trump și soția lui, Melania Trump, au fost confirmați cu coronavirus, în data de 2 septembrie. Cei doi și-au făcut testul COVID-19, după ce un consilier de-al președintelui SUA a fost confirmat cu virusul. Cât timp cei doi au așteptat rezultatele testului, au intrat în carantină.  Unele dintre celelalte predicții ale sale au fost Brexit, 11 septembrie și tsunami-ul din Thailanda.

Alte predicții făcute de Baba Vanga

„Nostradamus din Balcani” a prezis și Brexit-ul, atentatul din 11 septembrie cât și tsunami-ul din Thaildanda. Se spune că a făcut predicții până la moartea sa, din anul 1996. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Baba Vanga a crescut la o fermă din Macedonia, unde a fost orbită de o furtună de praf.

Acest lucru, susțin fanii ei, a fost ceea ce i-a oferit o „a doua vedere” care i-a permis să prezică evenimentele viitoare- dintre care unele au fost neobișnuit de exacte.

Într-o predicție din 1989, ea a spus: "Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș și sângele nevinovat va țâșni".

Acest lucru fusese tradus prin teribilul atac terorist asupra Turnurilor Gemene ale World Trade Center, unde cladirile au fost lovite de doua avioane pe 11 septembrie 2001.

Baba Vanga nu și-a scris niciodată propriile predicții și a fost luată atât de în serios că guvernul bulgar a pus-o pe statul de plată.

Un personal permanent al secretarilor a fost însărcinat să noteze previziunile ei și să transcrie interviurile cu persoanele care au venit la ea pentru sfaturi.

Cu toate acestea, nu tot ce a prezis ea a fost corect- boala președintelui a fost menită să se întâmple la un moment dat în 2019 și un război nuclear din anii 2010-2014 nu a reușit să se materializeze.

Sursa: Mirror

 
Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra a prevăzut căderea Gabrielei Firea cu ani în urmă

Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță un război

Câte medicamente ia Carmen Harra! A dezvăluit totul

S-a aflat ce salariu va avea bona angajată de Adela Popescu

E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Bill Gates a dispărut după divorț. Cine l-a speriat pe miliardar. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies