Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță un război

Abhigya Anand, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus, anunță acum un război.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan


In articol:

Abhigya Anand are 14 ani și este un tânăr astrolog din India, care a uimit întreaga lume după ce, în anul 2019, a prevestit pandemia de COVID-19. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

Abhigya Anand a făcut în ultimele luni mai multe previziuni legate de evoluția pandemiei de coronavirus, dar și de alte tragedii mondiale. În cel mai recent video al său, băiatul vorbește despre un război între India și China.

Citeste si: Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță o nouă tragedie mondială! Ce se va întâmpla în decembrie 2020

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

”Voi vorbi despre un subiect important: dacă va fi un război între India și China, așa cum prevede astologia, sau orice alt eveniment în perioada 2020 și 2021. Dacă se va întâmpla ceva catastrofal sau va fi altceva și ce putem face noi toți pentru a preveni ce s-ar putea întâmpla în următoarele luni”, spune Abhigya Anand în video în care vorbește despre posibilitatea unui război între India și China.

Tânărul astrolog despre care se spune că a prezis pandemia de coronavirus spune că toți trebuie să avem în vedere că dintr-un război nimeni nu va câștiga, că ambele economii vor fi afectate. Totuși, Abhigya Anand crede că nu o să fie război între India și China până în decembrie, iar dacă se întâmplă ceva până atunci, va fi la nivel global.

Citeste si: Covid-19 face prăpăd în România. Numărul cazurilor noi de coronavirus crește din nou. Record de decese și pacienți la ATI, în 24 de ore

Cine este Abhigya Anand, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus

 Abhigya Anand este tânărul de origine indiană, în vârstă de 14 ani, care a șocat întreaga omenire cu previziunea sa din anul 2019. Băiatul a prezis pandemia de coronavirus, după ce a postat un videoclip în luna august a anului 2019. Tânărul astrolog anunțase că omenirea va suferi un „pericol sever” în perioada noiembrie 2019-aprilie 2020, iar China va fi o țară foarte afectată.

Citeste si: Epidemiolog celebru, veste bună în mijlocul prăpădului: Se întâmplă pentru prima oară după 20 mai!

În iunie, Abhigya Anand a lansat o nouă predicție în care a anunțat când se va încheia pandemia și a avertizat, de asemenea, despre o nouă tragedie care va începe în luna decembrie a acestui an și care se va încheia în martie 2021. Abhigya Anand a oferit și o zi clară când se va încheia pandemia de coronavirus – 5 septembrie. Însă, un alt focar va lovi în jurul datei de 20 decembrie 2020 și va fi mai extrem, cu alte dezastre, care va dura până în martie 2021. Tânărul astrolog explică că în 20 decembrie, planetele de la Saturn și Jupiter vor fi „complet aliniate”. Efectele acestei conjuncții, spune Anand, vor provoca ”multe boli, distrugeri și, eventual, foamete "în rândul populației, deoarece va fi foarte dificil pentru fermieri să-și  culeagă recoltele”. (Citeste mai multe despre predictia făcută de băiatul care a prezis pandemia de coronavirus)

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Va deveni masca de protecție obligatorie și în casă?! ”Utilizarea măștilor de față, nu doar în spațiile publice, ci și acasă”

Întrebările cu privire la cum va arăta școala, pe timp de pandemie, au primit un răspuns: profesorul Rafila clarifică situația

Bani în plus pentru aceste Case de Pensii! Cine va primi sume suplimentare și de ce

Virgil Musta, apel către populație. Cum oprim răspândirea coronavirusului 

Apelul disperat al unui medic, după ce a fost confirmat cu COVID-19: „Îi rog pe toți să..”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies