Babi Minune a fost gonit de interlopi, ca Nicolae Guţă? Manelistul s-a refugiat în Germania şi nu mai vine în Bucureşti decât în vizită!

Se poate spune că Babi Minune a fost gonit de interlopi din Bucureşti, la fel ca Nicolae Guţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Se poate specula că Babi Minune a fost gonit de interlopi din Bucureşti, la fel cum s-a întâmplat cu Nicolae Guţă. Acum câteva zile, Guţă a postat un video în care a spus: „Dragii mei, sunt al dumneavoastră Nicole Guță și am de făcut un anunț. Nu știu cât de important este, dar pentru mine este chiar foarte important. Din motive personale și pentru liniștea mea, am hotărât să nu mai cânt în București. Pentru a pune capăt controverselor și discuțiilor care nu mi-au făcut deloc bine. Sper să mă înțelegeți și îmi cer scuze fanilor și celor care ascultă muzica mea. Vă pup și să vă dea Dumnezeu sănătate”. (vezi cum arată inelul de logodnă pe care Babi Minune i l-a oferit iubitei sale)

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi Babi Minune formează un cuplu de senzaţie! Ei vor cânta împreună la un spectacol în Germania! FOTO

Citeste si: Schimbare radicală de look pentru Babi Minune! Uite cum arată ACUM manelistul FOTO

Citeste si: Florin Salam, răsfăţat de mama lui Babi Minune! Imagini de senzaţie

Babi Minune a fost gonit de interlopi: "Trebuie sa plăteşti taxă de protecţie"  

“E clar că sunt interdicţii de la interlopi”, a postat un fan al lui Guţă. “Toţi admiratorii tăi te înţeleg, pentru că, mai nou, trebuie sa plăteşti taxă de protecţie pentru a cânta în Bucureşti....Din câte se aude şi se vede în mediul on line...s-au format multe brigăzi care trăiesc de pe spatele lăutarilor... Mulți se feresc să vorbească de teamă şi e de înțeles...să le iei bani cu japca la lăutari, tot tâlhărie se numeşte şi le mai dă şi vreo două capace dacă li se pare că ridici tonul. E frustrant pentru un muzicant, după ce termină un eveniment, să facă împărțeala cu nişte golani care nu ştiu să fie oameni”, au fost mesaje trimise de fanii lui Guţă.

fara descriere

Babi Minune a fost gonit de interlopi. De aproape 5 luni, manelistul s-a stabilit în Germania 

Şi Babi Minune a fost gonit de interlopi. De aproape 5 luni, manelistul s-a stabilit în Germania, unde cântă de două-trei ori pe săptămână în cluburi de noapte din diverse oraşe. El nu a mai susţinut o cântare în Bucureşti de cel puţin o jumătate de an, semn că interdicţia pusă lui Guţă s-ar putea să i se fi aplicat şi lui. Babi nu a mai venit în ţară decât pentru a-şi revedea familia. Mai mult, la ultima vizită, el şi-a luat iubita şi fiul în Germania.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate