Florin Salam, răsfăţat de mama lui Babi Minune! Imagini de senzaţie

Florin Salam pare să se bucure de un succes din ce în ce mai mare, el fiind invitat să cânte la diverse eveimente la care banii curg gârlă şi la care este tratat ca o adevărată vedetă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai mult decât atât, până acum Florin Salam şi-a obişnuit invitaţii să aibă alături de el pe cineva care să îl şteargă de transpitraţie, în timpul show-ului, cu un prosop.

Doar că, de curând, la cel mai recent eveniment la care a luat parte, Florin Salam a avut parte de o mare surpriză.

Mai exact, în momentul în care i-a făcut semn celui di staff-ul său care se ocupă să îl şteargă de transpiraţie, efortul pe care îl face î timpul show-urilor sale fiind unul considerabil, lângă el şi-a făcut apariţia o femeie între două vârste. Iar acesta, fără să stea pe gânduri, a luat din mâna apropiatului lui Salam un ştergar şi, ca o mamă atentă., a început să îl şteargă. Şi, spre surpriza manelistului, când s-a uitat la femeie cu atenţie, a şi recunoscut-o, cea care se ocupa de el fiind chiar mama lui Babi Minune, unul dintre cei mai apreciaţi câtăreţi din lumea manelelor.
Mai mult decât atât, spun martorii la eveniment, Florin Salam nu i-a rămas dator femeii, dedicaţiile la adresa acesteia începând să curgă, manelistul făcându-I complimente care mai de care mai pompoase pentru gestul pe care l-a făcut.

 

Florin Salam vrea să se însoare în America

 

De curând, ne-au dezvăluit surse extrem de bine informate din apropierea lui Florin Salam, nu banii sau vacanţa l-au împins pe manelist să meargă în Statele Unite ale

Americii, ci o mai veche dorinţă a sa. Mai exact, el vrea să ajungă în Las Vegas, oraşul în care, de ani buni, visează să o ceară de soţie pe Roxana Dobre şi să se căsătorească cu ea într-una dintre capelele de acolo.

”Florin Salam vrea să se însoare în America. E visul lui. Nu vrea să facă mare paranghelie, de aceea, momentan, încearcă să ţină secret acest lucru, dar asta vrea de ani buni.

Acum, că se înţelege mai bine ca niciodată cu Roxana, că s-au unit şi mai mult după problemele pe care le-au avut în ultima vreme, vor să facă şi pasul oficializării relaţiei”, ne-a mărturisit sursa noastră.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam, „mort în camera de hotel”! Anunţul care i-a dărâmat pe fanii artistului

Mama lui Florin Salam a părăsit Bucureştiul! Femeia n-a mai rezistat în vila din Berceni după moartea soţului ei!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Anunț major pentru elevi. Ce ore vor fi introduse de pe 8 februarie

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Exclusiv EvZ. Bătălia pentru casele și terenurile din Kiseleff. Azi, Hotelul Triumf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies