Babi Minune a lansat o manea prin care îl atacă pe impresarul ce i-a dat interzis în Germania: „Am ajutat lume destulă, perversă şi nesătulă”

Babi Minune a lansat o manea prin care îşi exprimă frustrarea că oamenii sunt nerecunoscători.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Babi Minune a lansat o manea, zilele trecute, al cărei titlu este „Am ajutat lume destulă, perversă şi nesătulă”. „O melodie care pe mine mă reprezintă”, a postat Babi. Melodia apare în contextul în care manelistul se simte trădat de fostul său impresar, care i-a fost şi prieten bun.

Citeste si: Un alegător l-a votat pe Dani Mocanu drept preşedinte al României: „Nu o să vă dezamăgesc!” VIDEO

Citeste si: Dani Mocanu se îmbogățește în Germania! A făcut bani din dedicații cât câștiga într-o lună în România VIDEO

Citeste si: Mama lui Babi Minune, ședință foto la 54 de ani! Uite cum arată Natașa Mondiala FOTO

WOWbiz.ro a dezvăluit că Babi Minune a fost “expulzat” din Germania, ţară în care a cântat peste un an şi jumătate. Concertele lui Babi erau organizate de Matteo Gerami, un impresar român stabilit la Bochum, dar Babi s-a certat cu acesta, în urmă cu aproape 6 luni.

fara descriere

Babi Minune a lansat o manea. A început să cânte în Austria

De atunci, Babi Minune a revenit în România, iar în cluburile din Germania a început să cânte Dani Mocanu, cel care a început să colaboreze cu Matteo Gerami în locul lui Babi. (vezi cum a putut Babi Minune să se urce în avion)

Babi Minune nu a stat cu mâinile în sân şi şi-a căutat alte contracte în afara ţării. El a intrat în contact cu un impresar sârb, Stefan Mitrovic, cu ajutorul căruia a dat deja două concerte, la Viena (9 noiembrie) şi Graz (10 noiembrie).

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate