Dani Mocanu se îmbogățește în Germania! A făcut bani din dedicații cât câștiga într-o lună în România VIDEO

Dani Mocanu, în ciuda succesului pe care îl are în topurile Youtube-ului, este departe de a fi plătit, pentru o cântare, precum Florin Salam sau Adi Minune, mai vechii săi confrați, sumele pe care le cere tânărul manelist fiind până în 3000 de euro pentru o seară.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

De curând însă, Dani Mocanu a dat lovitura, celebrul manelist fiind solicitat să câte în mai multe cluburi de prin Germania, luându-i locul lui Babi Minune pe afișele evenimentelor cu pricina.

Citeste si: Dani Mocanu i-a dat lovitura de graţie lui Babi Minune! L-a înlocuit la spectacolele din Germania care l-au umplut de bani anul trecut!

Citeste si: Cum arată Dani Mocanu după ce și-a făcut implant de păr! Imaginile pe care le aștepta toată lumea

Citeste si: Dani Mocanu, la cuțite cu Liviu Puștiu! Ce aroganță a făcut manelistul: ”Noi am inventat genul ăsta, măi nenicule”

„Turneu în Germania cu Dani Mocanu si orchestra 100 % LIVE. Evenimente organizate de  Mateo Gerami”, a postat manelistul zilele trecute. El apare pe afişele a patru spectacole, de la Dortmund, Kassel, Frankfurt şi St. Gallen (în Elveţia). Iar evenimentele pe care le-a susținut în Germania l-au transformat pe Dani Mocanu într-un adevărat magnet pentru bani, el reușind să câștige sume halucinante la fiecare recital oferit, el plecând acasă, în fiecare seară, cu sume care depășeau lejer 10.000 de euro.

Mai exact, apariția lui Dani Mocanu în cluburile de manele frecventate de românii stabiliți în Germania a fost extrem de bine primite, iar la fiecare recital, locațiile cu pricina s-au umplut până la refuz. Mai mult, Dani Mocanu, văzut ca un manelist care ”se ceartă cu sistemul” a devenit imediat favoritul celor de acolo care, fără să stea pe gânduri, și-au cheltuit totate economiile pentru dedicațiile cerute. Iar bancnotele de 50 și 100 de euro păreau că zboară din buzunarele românilor în mâinile lui Dani Mocanu și ale trupei sale, cu atât mai mult cu cât fondul muzical vorbea despre ”dușmani” și despre familie, subiecte sensibile din cale afară pentru ”bombardierii” de prin Germania.

fara descriere

De altfel, susțin martori de la respectivele evenimente, Dani Mocanu a avut grijă ca, după ce a cântat câteva ore pentru toți cei din club, să se lase – contra-cost, desigur – ”momit” de cei cu mulți bani pentru un ”after-party” și să le cânte câteva ore, la ureche, încasând, din nou, dedicații după dedicații...

 

Dani Mocanu, săltat de mascați pentru un clip

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, faptă prev. de art. 369 Cod penal”, este anunțul făcut de autorități cu privire la Dani Mocanu. După ce a stat la audieri aproape 12 ore, Dani Mocanu a fost eliberat de procurori, urmând ca, pe 2 septembrie, să revină la București pentru noi audieri.

fara descriere

”Sunt, deja, foarte obosit, subiectul e dificil. Nu am nicio interdicție. Mi-au dat drumul după 24 de ore și am mers direct acasă. Au stabilit un termen pentru data de 2 septembrie, va trebui să mă prezint la Procuratură ca să continuăm povestea”, ne-a spus, sfârșit de oboseală, Dani Mocanu. Mai mult, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, celebrul manelist a mai făcut o serie de precizări. ”Ce se întâmplă este foarte absurd, dar, legea spune că eu risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”, ne-a mai spus Dani Mocanu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate