Babi Minune şi iubita lui şi-au făcut tatuaje în acelaşi loc! Vezi ce semn regal şi-a desenat manelistul pe gat!

Fanii au văzut că Babi Minune şi iubita lui şi-au făcut tatuaje în acelaşi loc.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Babi Minune şi iubita lui şi-au făcut tatuaje în acelaşi loc. De curând, manelistul şi partenera sa de viaţă, Georgiana, s-au dus la un salon specializat unde li s-a desenat pe gât, sub ceafă, câte o coroană.

Citeste si: Imagini senzaționale cu Roxana Dobre și Florin Salam! Ce își dorește apetisanta brunetă de la manelist VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Sora lui Babi Minune, duet de senzație cu un manelist celebru!

Citeste si: Babi Minune i-a compus o poezie logodnicei sale: „Tu eşti iubirea mea şi vei rămâne, singura dragoste ce nu apune”

Babi Minune şi iubita lui şi-au făcut tatuaje în acelaşi loc. El şi-a desenat o coroană de rege

A lui Babi Minune a fost una de rege, în timp ce Georgianei i-a revenit cea de regină. Cei doi s-au fotografiat din spate, cu noile tatuaje, primind sute de like-uri pe pagina de socializare a manelistului. (vezi cum s-a îmbogăţit Nicolae Guţă după ce a cântat pe vapor)

fara descriere

Babi Minune şi iubita lui şi-au făcut tatuaje în acelaşi loc. El i-a oferit un inel de logodnă 

Nu mai e un sceret că Babi Minune şi iubita lui şi-au făcut tatuaje în acelaşi loc. Babi şi Georgiana au un băieţel, David, iar la începutul acestui an el i-a oferit un inel de logodnă. O altă dovadă de afecţiune a venit recent, când Babi Minune i-a compus o poezie Georgianei.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate