Bacsisul care a lasat-o fara cuvinte. O chelnerita, uluita sa vada cati bani a primit de la client

Baschetbalistul Andre Drummond a lăsat un bacşiş de 1000 de dolari la un restaurant din Florida. Nota de plată a fost de 160 de dolari.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

chelnerita-bacsis


In articol:

Baschetbalistul echipei Cleveland Cavaliers, Andre Drummond, a lăsat un bacşiş de 1000 de dolari la un restaurant din Florida. Nota de plată la localul din Delray Beach a fost de 160 de dolari.

Baschetbalistul de la Cleveland Cavaliers Andre Drummond, bacsis impresionant la o nota de plata de 160 de dolari

"Nu ştiam cine e clientul care a lăsat asemenea bacşiş până când nu am văzut datele de pe cartea de credit", a declarat chelneriţa Kassandra Díaz. Gestul baschetbalistului Andre Drummond a impresionat-o. "Tremuram şi am plâns de fericire. Este incredibil că în aceste vremuri nesigure sunt oameni care dau dovadă de bunătate", a scris tanara pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Curs valutar 26 mai 2020. A crescut euro

Citeste si: Înscrieri BAC 2020. Calendarul complet pentru Bacalaureat 2020! Se dă startul la probele scrise între 22 şi 25 iunie

Citeste si: De ce l-a atacat Lino Golden pe Dorian Popa în piesa dedicată lui Abi? Cine e minora la care ”s-ar fi dat” interpretul?

Săptămâna trecută, un alt sportiv, Chad Johnson, fost star în NFL, a lăsat un bacşiş de 1.000 de dolari la o notă de plată de 37 de dolari.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate