Băiatul adoptiv al lui Alex Velea a primit inelul de la iubită! "E cea mai frumoasă relaţie din lume"

Lino Golden se iubeşte cu o tânără studentă la UNArte.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Fiul adoptiv al lui Alex Velea şi Andra se iubesc la nebunie, iar, de curând, relaţia lor a ajuns la un alt nivel. Lino Golden a primit un inel special de la tânăra lui iubită, designer vestimentar care le-a îmbrăcat de-a lungul timpului pe Lora sau Inna.

Într-un interviu pentru cancan.ro, Lino Golden a povestit cum a ajuns să primească inelul "de logodnă" de la iubita lui.

”Inelul l-a ales ea, i-a plăcut foarte mult. Am vrut să ni-l facem împreună, dar, din păcate, nu a putut să-l facă aşa de mic… I l-a aşezat pe degetul mic… Nu s-a putut face şi am rămas eu cu el. Ea l-a ales!”, a spus Lino Golden.

fara descriere

”Este cea mai frumoasă relaţie din lume! Încerc s-o impresionez cu orice lucru, cât de mic, dar care mi se pare important la ea! Îl fac, indiferent de moment. Ne înţelegem super-OK, ne iubim foarte mult”, a explicat Lino.

Lino Golden şi Andra sunt foarte geloşi. "O iubesc foarte mult şi îmi mai creează uneori stări de gelozie, dar îmi dau seama repede că nu are rost să stric ceva atât de frumos pentru asta”, a mai spus artistul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate