Băiatul care a scăpat din incendiul din Timișoara a rămas marcat de moartea celor patru frați: „Plânge mereu”

Copilul de 14 ani care a scăpat cu viață din incendiul din Timișoara a rămas marcat, după moartea celor patru frați.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri seara în Timișoara. Autoritățile au ajuns în scurt timp la fața locului și au făcut eforturi uriașe pentru a stinge flăcările devastatoare. Pompierii au încercat să-i salveze pe cei aflați înăuntru. Din păcate, patru din cei cinci copii ai familiei au murit carbonizați.

Incendiul a izbucnit în încăperea în care se aflau cei cinci copii ai familiei. Cel mai mic avea 3 luni, iar cel mai mare avea 14 ani. Doar băiatul cel mare a reușit să scape cu viață, iar frățiorii lui au murit carbonizați.

fara descriere

Fratele din incendiul din Timișoara a rămas marcat

Fratele de 14 ani, singurul din ce cinci copii ai familiei care a scăpat cu viață, a rămas marcat de evenimentele petrecute în urmă cu câteva zile. Copilul se află momentan în spital.

„Îi pare rău, a rămas marcat... cu ajutorul psihologilor, sper să fie bine. Plânge, plânge, plânge mereu... nu mai am cuvinte. Noi încercăm să fim aproape de el. Mi-a povestit că a încercat să intre în cameră, dar nu a putut... era prea fum... a fugit şi a adus extinctorul...”, a spus Ana-Maria Vulpe, mama copilaşilor morţi, potrivit sursadevest.ro.

Citeste si: Mădălin Ionescu și Gabriela Cristea i-au făcut galerie Cristinei Șișcanu la Survivor, din fața televizorului!

fara descriere

Băiatul de 14 ani era acasă cu cei frații lui, în timp ce părinții erau plecați.

„Băiatul a zis că era cu copii în casă, s-a dus la bucătărie să ia lapte pentru cel mic. Când s-a întors deja nu mai putea să intre în dormitor, fumul era deja prea gros și a trebuit să iasă afară, s-a dus direct la vecin. Copii erau singuri, mama a venit la vreo 10-15 minute după ce a ieșit băiatul afară, probabil a sunat-o. Era disperată când a ajuns, a intrat în casă, dar n-a putut să înainteze prea mult, era fum gros”, a declarat un martor.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate