Vedete

Baiatul lui Mircea Badea face legea in casa! Ce spune Carmen Bruma despre pusti VIDEO!

Baiatul lui Mircea Badea, Vladut, este un pusti cu personalitate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., G.C.


Baiatul lui Mircea Badea face legea in casa! Ce spune Carmen Bruma despre pusti VIDEO! 

icon photo

Desi are doar patru anisori, Vladut Badea are un cuvant greu de spus in casa sa. Mai exact in privinta anumitor decizii pe care le iau parintii sai, respective cele legate de vacante si destinatiile de concediu. (Faza zilei cu Vladut Badea) 

“Am fost deja in doua ture de vacanta, scurte, aici in tara. In tara pentru ca Vladut, deocamdata, nu vrea sa mearga cu avionul.

E innebunit dupa masini, dar nu si dupa avioane. Suntem in negocieri asidue. Toate povestile pe care i le spunem sunt cu avioane, doar o sa reusim sa il influentam. Deocamdata nu a mers.

Dupa ce ii spunem 3-4 povesti cu avioane, il intrebam: “Mai mami, vrei si tu cu avionul? Si el spune “Nuuu!”, a declarat Carmen Bruma pentru WOWbiz.ro.

Curios este insa faptul ca, desi se teme de avioane si refuza sa se urce in ele, Vladut este pasionat de masini.

Astfel, pustiul lui Mircea Badea e fericit din cale afara cand ajunge intr-un showroom de masini, cel mic fiind pasionat de autoturismele de marca. Pasiunea sa este atat de mare incat, pustiul lui Mircea Badea a invatat marcile si stie cum sa le recunoasca si ce diferente exista intre ele.

 

 

 

 
Dezvăluiri-bombă! Cornel Galeş a vândut vila cu fix 5 zile înainte ca Ileana Ciuculete să moară! În două săptămâni a cheltuit 34.000 euro iar la 40 de zile de la înmormântare şi-a cumpărat un apartament!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiul Vioricăi Dăncilă e subalternul socrului lui Victor Ponta la Curtea de Conturi! Fostul premier, cel mai mare critic al actualului guvernicon photo

Stiri

Fiul Vioricăi Dăncilă e subalternul socrului lui Victor Ponta la Curtea de Conturi! Fostul premier, cel mai mare critic al actualului guvern

Fiul Vioricăi Dăncilă lucrează la Curtea de Conturi, acolo unde îl are ca superior pe socrul lui Victor Ponta.

Titlu secțiune