Băiețelul vesel din imagine și-a ucis cu sălbăticie sora! La doar 13 ani, el a înjunghiat-o de 17 ori pe fetița de 4 ani

Un băiețel și-a ucis cu sălbăticie sora. El avea doar 13 ani, iar ea patru și motivul este unul cu adevărat halucinant.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Paris Bennett are 25 de ani și pe când avea doar 13 ani și-a ucis surioara de 4 ani. Motivul este unul halucinant: a vrut să-și pedepsească mama. Deși era încă minor, cruzimea de care a dat dovadă i-a determinat pe magistrați să-l condamne pe acesta la 40 de ani de închisoare. El a ispățit deja mai bine de jumătate din pedeapsă și ar putea fi eliberat condiționat.

Mama lui Paris, Charity, mai are un băiețel de 6 ani și spune că l-a iertat pe criminalul pentru ceea ce a făcut.

Paris Bennett a fost de acord să ofere un interviu pentru un documentar, însă jurnalistul nu a avut voie să stea în aceeași încăpere cu deținutul. Conform declarațiilor oferite de personalul închisorii, el este mult prea periculos.

Paris Bennett are un IQ de 141, fiind, conform studiilor, un geniu. Mai puțin de 1% din populația lumii se poate lăuda cu un așa nivel de inteligență.

fara descriere

De ce și-a ucis băiețelul sora de doar 4 ani

În urmă cu 12 ani, pe când avea doar 13 ani, Paris a decis să-și pedepsească mama pentru că-l supărase. Primul lui gând a fost să-și omoare mama, dar ulterior s-a răzgândit și a conceput un nou plan, acela de a-și ucide sora de doar patru ani. Băiatul știa că avea să meargă la închisoare și că mama lui, Charity, avea să-și piardă astfel ambii copii.

Citeste si: Primele poze cu Ioana Tufaru la plajă după ce a slăbit 70 de kilograme! Uite-o cum se bronzează alături de familie! Îţi imaginai că arată AŞA? FOTO EXCLUSIV!

fara descriere

În timp ce mama era la serviciu, Paris și-a atacat sora care dormea în camera ei. A bătut-o și a strangulat-o înainte de a o înjunghia de 17 ori cu un cuțit de bucătărie. Câteva minute mai târziu, el a sunat la poliție și s-a autodenunțat.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate