Primele poze cu Ioana Tufaru la plajă după ce a slăbit 70 de kilograme! Uite-o cum se bronzează alături de familie! Îţi imaginai că arată AŞA? FOTO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, primele poze cu ea la plajă! Uite cum arată după ce a slăbit 70 de kilograme!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Ioana Tufaru, primele poze cu ea la plajă! Uite cum arată după ce a slăbit 70 de kilograme!


In articol:

Foto explicaţie: Aşa arăta Ioana anul trecut, după ce slăbise 40 de kilograme în urma montării inelului gastric

Ioana Tufaru este foarte fericită, deşi spune că nu are o situaţie financiară roz şi, în plus, a avut şi câteva probleme de sănătate.

Citeste si: Superexclusivitate! Ioana Tufaru l-a implorat pe Gigi Becali, la biserică, să o mute din garsoniera din Berceni! Vezi ce a păţit femeia şi unde locuieşte acum cu familia ei! VIDEO!

Citeste si: Război în lumea mondenă. Au fost iubiți, iar acum nu vor să se mai vadă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Femeia şi-a revenit însă după ce medicul care i-a făcut operaţia de micşorare a stomacului, în urmă cu câţiva ani, i-a montat şi un inel gastric. Rezultatul? Ioana a slăbit într-un an şi jumătate 70 de kilograme şi nu vrea să se oprească aici! Continuă să dea jos rapid greutatea care-i cauzează disconfort în timp ce se bucură de viaţa frumoasă de familie.

Foto explicaţie: Aşa arată Ioana acum, la mare, cu 70 de kilograme în minus după ce i-a fost montat inelul gastric

În urmă cu patru zile, protagonista noastră, viitorul ei soţ şi micuţul Luca au plecat la mare, în vacanţă. Au ales staţiunea Costineşti, una dintre preferatele tinerilor şi profita la maximum de fiecare zi însorită.

Ioana Tufaru, primele poze cu ea la plajă! "Luca adoră să facă tot felul de forme în nisip şi să se bălăcească la malul mării"

"Ne place enorm aici, la Costineşti, unde sunt mulţi tineri şi atmosfera este frumoasă. Luca adoră să facă tot felul de forme în nisip şi să se bălăcească la malul mării. Vă daţi seama că noi mai mult de dragul lui venim pe litoral, pentru că nu vrem să fie privat de nicio bucurie a copilăriei. Noi suntem fericiţi şi ne distrăm prin ochii lui, când vedem cât de mult îi place la mare", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Scandalul anului! Ioana Tufaru, acuzată că este o mamă denaturată! Uite ce îşi lasă copilul de trei ani să facă! "Părinţi iresponsabili" EXCLUSIV!

Adevărul despre locul de muncă al Ioanei Tufaru! Vedeta e...actriţă la teatru!

"Aş vrea să înceteze criticile virtuale şi ale unor mame din parc! Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate. Unii scriu de mine că sunt "vaca dracului, puturoasă şi nespălată", alţii mă condamnă că trăiesc din ajutor social. Lor le spun că din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet şi 12 ore pe zi pentru rolul meu din "Scripcarul pe acoperiş", la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot muncă se numeşte. Cel mai mult mă deranjează însă cei care îmi spun că sunt o mama denaturată şi îmi cresc copilul în mizerie. E adevărat că îmi las băiatul să se murdărească şi să se tăvălească în parc, că asta e plăcerea lui. Dar când ajungem acasă îl spăl, îi pun haine curate...Luca are casa curată lună, merge la grădiniţă. Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur. Aşa că, oameni buni, nu mă mai jigniţi că mă doare foarte tare şi nu pot să cred că există atâta răutate în jurul nostru", a spus Ioana.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

America tocmai a lansat o undă de ȘOC în Europa! Anunțul făcut de Statele Unite este mai mult decât clar

Nu mai dormi niciodată pe burtă! Cât rău îți face și cum îți influențează somnul pe termen lung: Este șocant!

Ioana Tufaru, adevărul gol-goluţ despre viaţa ei! Vezi unde munceşte pe brânci femeia despre care toţi cred că NU face nimic! EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, dezvăluire ŞOC despre mama ei! Uite ce făcea cu Anda Călugăreanu de faţă! O să zici "Doamne fereşte"! EXCLUSIV!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies