Stiri

Baietii Ilenei Ciuculete, marturii pline de durere: "Am mai vrea un Craciun cu mamica, doar cu ea. As vrea sa vada ca..."

Cristi si Mugurel Sfetcu duc mai departe mostenirea mamei lor. Sunt in continuare in razboi cu Cornel Gales si vor sa se faca dreptate!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Baietii Ilenei Ciuculete, marturii pline de durere: "Am mai vrea un Craciun cu mamica, doar cu ea. As vrea sa vada ca..."icon photo
Cei doi baieti ai Ilenei Ciuculete au venit astazi la Kanal D, in emisiunea lui Teo Trandafir. Au povestit ce s-a intamplat anul trecut, de Craciun, ultimul Craciun pe care l-au petrecut impreuna, cum au gasit-o in ultimele sale zile de viata in spital si ce planuri au. 

 

 

Cristi si Mugurel Sfetcu ar da orice sa o revada pe mama lor. Emotionati, cei doi fii ai regretatei artiste de muzica populara au declarat ca ar vrea ca Ileana Ciuculete sa vada ca ei continua sa cante si sa ii duca mai departe cantecele.

 

"Suntem tineri si nu ne ajuta nimeni. De cand s-a dus nu am mai primit un telefon. X sau Y au aparut la televizor si vorbeau despre noi, nimeni n-a dat un telefon. Nu am fost promovati niciodata, nu s-a vrut. Si nu ea a fost cea care n-a vrut.


Ii multumim lui D-zeu ca avem prieteni, colegi. Cantam, suntem disponibili. Cantam de ani mult, nu de acum, doar ca nu am aparut.

 

Ne-am dori inca un Craciun cu mama. Doar cu ea. Am vrea sa ne vada ca noi inca mai cantam, ca fratele meu, Cristi, ii duce muzica mai departe", au spus Cristi si Mugurel Sfetcu la Teo Show.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune