Barbatul fotografiat de paparazzi in patul Andreei Marin a ajuns mare expert la ONU! Se bate pentru drepturile migrantilor din Pacific! Uite cum arata astazi Cosmin Corendea, fostul iubit al „Zanei Surprizelor”! VIDEO

In 2002, barbatul fotografiat de paparazzi in patul Andreei Marin devenea celebru. Cosmin Corendea s-a despartir de vedeta si a plecat in SUA.

Autor: Matei Vaihan

Acum aproape 16 ani, barbatul fotografiat de paparazzi in patul Andreei Marin, avocatul Cosmin Corendea, devenea cunoscut in toata tara. Relatia celor doi nu a functionat, insa, iar „Zana Surprizelor” s-a separat dupa cateva luni de Corendea. Acesta nu a stat multa vreme in tara, plecand in Statele Unite ale Americii sa-si desavarseasca studiile de Drept.( vezi din ce motiv s-a indepartat Andreea Marin de Dumnezeu)

Barbatul fotografiat de paparazzi in patul Andreei Marin. Cosmin Corendea e profesor la Universitatea ONU

Ulterior, Cosmin Corendea a ajuns sa lucreze ca expert pentru Organizatia Natiunilor Unmite, fiind si profesor la Universitatea ONU. El este specializat in cazuri sociale si in situatii ce tin de mediul inconjurator si de diverse categorii defavorizate, cum ar fi victimele cutremurelor, ale razboaielor, populatii refugiate.

Barbatul fotografiat de paparazzi in patul Andreei Marin. Cosmin Corendea tine conferinte la Natiunile Unite

De cativa ani, barbatul fotografiat de paparazzi in patul Andreei Marin lucreaza pentru Organizatia Natiunilor Unite. Recent, Cosmin Corendea a lansat in cadrul unei conferinte organizate de ONU un studiu despre regiunea Pacificului, care s-a concentrat pe migratia umana, drepturile omului si schimbarile de clima. „Cosmin spera ca politicienii sa indeplineasca drepturile omului pentru migrantii afectati de schimbarile de clima, iar acordul de la Paris sa fie implementat in isnulele din Pacific ”, se arata intr-un marterial realizat de ONU despre Cosmin Corendea.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

O celebra vedeta de televiziune a fost inlocuita de la TVR cu Andreea Marin: „Am suferit mult atunci”

Bine ati venit in dressing-ul indragitei Andreea Marin. Doua pisici s-au pitit pe un raft, iar ciobanescul german al vedetei le-a latrat incontinuu. Nici camerele de...

S-a aflat cati bani primea Andreea Marin la "Surprize, Surprize". Suma este socanta

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies