Barem Istorie Bacalaureat sesiunea de toamnă 2021. Cum se corectează subiectele la Istorie de la BAC 2021, sesiunea de toamnă

Cum se corectează subiectele la Istorie de la BAC 2021, sesiunea august-septembrie?

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Absolvenții claselor terminale de liceu au susținut marți, 17 august, proba obligatorie a profilului, la matematică sau istorie, din cadrul examenului de Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă.

Miercuri, 18 august, va avea loc proba la alegere a profilului și a specializării.

Barem Istorie Bacalaureat sesiunea de toamnă 2021

Subiectele la istorie de la BAC 2021 au fost afișate pe site-ul edu.ro în urmă cu puțin timp, după încheierea examenului. Ministerul Educației va publica baremul de corectare la istorie în jurul orei 15:00.

Citeste si: BAC 2021, sesiunea de toamnă. La ce oră trebuie să fie prezenți elevii la licee pentru susținerea examenelor

La sesiunea de toamnă s-au înscris aproape 39.000 de candidaţi, dintre care 24.988 de candidați provin din promoţia 2020- 2021, iar 13.958 de candidați din promoţiile anterioare.

Barem Istorie Bacalaureat sesiunea de toamnă 2021
Barem Istorie Bacalaureat sesiunea de toamnă 2021[Sursa foto: edu.ro]

Barem Istorie Bacalaureat sesiunea de toamnă 2021
Barem Istorie Bacalaureat sesiunea de toamnă 2021[Sursa foto: edu.ro]

Calendar Bacalaureat 2021, sesiunea august – septembrie

Elevii care nu s-au putut prezenta sau nu au promovat examenul în sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat 2021, dar și candidații din promoțiile anterioare care au picat, pot susține cea de-a doua sesiune de BAC 2021, din perioada august-septembrie.

19- 26 iulie 2021- Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe

16 august 2021- Limba și literatura română- proba E.a)- proba scrisă

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

17 august 2021- Proba obligatorie a profilului- proba E.c)- proba scrisă

18 august 2021- Proba la alegere a profilului și specializării- proba E.d)- proba scrisă

19 august 2021- Limba și literatura maternă- proba E.b)- proba scrisă

31 august 2021- Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00)

1- 3 septembrie 2021- Rezolvarea contestațiilor

3 septembrie 2021- Afișarea rezultatelor finale la BAC 2021

Reguli a doua sesiune de Bacalaureat 2021

Examenul de Bacalaureat 2021 are o serie de reguli stricte pe care candidații trebuie să le respecte, pentru a nu fi eliminați.

Accesul elevilor în școli este permis până la ora 8:30, pentru că probele din cadrul simulărilor încep dimineața la ora 9:00, moment în care în fiecare clasă se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat.

La Bac 2021, elevii de liceu nu au voie să intre în sala de examen având în posesie telefoane mobile, căști audio, mijloace electronice de calcul sau de comunicare ghiozdane, rucsace, sacoșe, poșete manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare notițe, însemnări, rezumate, ciorne lucrări ale altor candidați sau orice tip de document ce ar putea fi folosit pentru rezolvarea subiectelor.

Tinerii care se prezintă la examenul de Bacalaureat sunt obligați să lase toate obiectele menționate mai sus în sala de depozitare stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop. Elevii claselor terminale de liceu care refuză să depoziteze obiectele nu vor fi primiți în sala de examen și nu pot promova Bacalaureatul.

Citeste si: Rugăciune pentru examenul de Bacalaureat. Cum să te rogi ca să treci cu bine peste un examen

În timpul examenului, candidații nu au voie să vorbească între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

Elevii au la dispoziție trei ore pentru elaborarea unei lucrări scrise pentru fiecare din probele simulării Bacalaureatului pentru elevii clasei a XII-a/a XIII-a, după ce fiecare candidat a primit subiectele. Aceștia vor fi supravegheați în timpul probelor cu sistemul audio-video al școlii.

SURSE: edu.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Porgras a dezvăluit motivul pentru care s-a lăsat de gimnastică. Faimoasa regretă și acum alegerea făcută: "A fost o decizie pripită"

Subiecte Istorie Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă, publicate pe Edu.ro. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii în a doua sesiune de BAC

25 septembrie 1872, ziua în care s-a deschis Gara de Nord din București. Tot atunci s-a inaugurat și prima linie de cale ferată București - Ploiești

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies