Bat clopote de nunta pentru Mama-Natura! Detalii exclusive despre casatoria Roxanei Ionescu

Relatia dintre Roxaa Ionescu si Tinu Vidaicu, omul de afaceri timisorean care detine doua cluburi de lux in orasul de pe Bega, a trecut, deja, proba timpului. Mai mult, de ceva vreme, Mama-atura s-a si mutat in orasul natal al logodnicului ei, iar acum cei doi se pregatesc de nunta.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, se pare ca cei doi au stabilit deja amanuntele cu privire la casatoria lor. Evident, evenimentul cu pricina va avea loc la Timisoara, orasul natal al lui Tinu Vidaicu, logodnicul Roxanei Ionescu.

Mai mult decat atat, cei doi au decis ca anul 2019 este cel potrivit pentru a face marele pas, iar nunta este programata in mijlocul verii, in luna iulie, sustin sursele noastre. Si, asa cum e de asteptat, lista invitatilor este una foarte lunga, de sute de oameni, avand in vedere ca cei doi sunt amici cu nume grele din showbiz-ul romanesc, printre care Delia si sotul ei, Razvan, matinalii Razvan si Dani, cantareata Giulia sau Codin Maticiuc. De altfel, dintre sutele de invitati si multii artisti care vor fi invitati la petrecerea de nunta a celor doi vor fi si cei care vor canta pe scena evenimentului.
Asa cum e si de asteptat, se pare ca cei doi pregatesc totusi o nunta usor atipica, sursele noastre discutand, la modul cel mai serios, de ideea celor doi de a iesi din “banal” cu clasicele sarmale, peste si fripturi puse pe mesele nuntasilor, ei neexcluzandf ideea de a face evenimentul in clubul pe care Tinu il detine in Timisoara, iar petrecerea sa fie o seara speciala, de distractie, in care vedetele sa fie mirele si mireasa.
In alta ordine de idei, spun sursele noastre, viitoarea soacra a Mamei-Natura a fost cea mai bucuroasa in momentul in care a aflat ca cei doi au stabilit, in sfarsit, momentul in care se va petrece evenimentul, ea fiind mai mult decat incantata de nora ei si de felul in care se intelege cu Tinu Vidaicu.

fara descriere
De altfel, relatia lor, chiar daca zbuciumata la inceputuri, a devenit una care poate fi data exemplu, Roxana Ionescu ajutandu-l enorm pe Tinu in dezvoltarea afacerii pe care acesta o detine in Timisoara. Mai exact, de cinci ai, cei doi sunt aproape de nedespartit, iar de ceva vreme incoace Roxana Ionescu chiar s-a mutat in casa logodnicului ei, la Timisoara, dupa ce a primit un inel de logodna cu diamant.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate