Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, a împlinit 30 de ani! Imagini fabuloase de la petrecere FOTO

Vedete

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, a împlinit 30 de ani! Imagini fabuloase de la petrecere FOTO

Câștigătoarea Exatlon 2 a dat o mare petrecere cu ocazia împlinirii a 30 de ani, la eveniment fiind prezenți foarte mulți colegi de competiție.

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, a împlinit 30 de ani zilele trecute, prilej pentru sportivă să dea o mare petrecere pentru familie și prieteni la un hotel din București.

Citeste si: Fosta soţie a lui Ionuţ "Jaguarul" îşi caută serviciu: „Băi oameni buni, a mai rămas ceva și pentru noi, astea semi-drăguțe, un job cât de cât decent?”

Citeste si: Aseara, la “Exatlon”, pe traseul carelor romane: Giani Kirita a dat militaria jos din pod, Vladimir Draghia a cules roadele

De la eveniment nu puteau lipsi Iulian Pîtea, Ana Otvoș, Corina Petruț, Ștefan Floroaica, Mădălina Linguraru, Cristi Pulhac, Damian Ferucio, Cătălin Dumtrescu sau Alex Nedelcu.  ”Va multumesc din suflet pentru toate mesajele, urarile si pentru toata energia asta frumoasa cu care m-ati inconjurat in aceste zile! Apreciez si multumesc ca sunteti aici! Va imbratisez!”, a scris impresionată Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, pe pagina sa de Facebook.