Fosta soţie a lui Ionuţ "Jaguarul" îşi caută serviciu: „Băi oameni buni, a mai rămas ceva și pentru noi, astea semi-drăguțe, un job cât de cât decent?”

Amicii Nellei au aflat că fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul îşi caută serviciu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul îşi caută serviciu. “Băi oameni buni, a mai rămas ceva și pentru noi, astea semi-draguțe, un job cât de cât decent?”, a postat Nella, care îşi  împarte timpul între România şi Belgia, acolo unde se duce la nişte rude. (vezi motivul pentru care Jaguarul a izbucnit în lacrimi)

Citeste si: Ionuț Sugacevschi, apel umanitar. E vorba de prietenul lui: "A fost de două ori în pericol să-și piardă piciorul"

Citeste si: Fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul, mesaj dur: „Nu voi face ca tine, nu mă voi arunca într-o relaţie doar pentru că mă tem de singurătate”

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Beatrice Olaru despre Ionuţ Jaguarul! Mesajul a fost postat în urmă cu puţin timp

Fosta soţie a lui Ionuţ "Jaguarul" îşi caută serviciu: “Nu clonăm carduri"

“Nu clonăm carduri, fără muniție masculină pe facebook, puțintel deștepte, dar cu niște umor în vene? Că aleargă ăştia după "bunăciuni" și visează numai din alea "tunate", de nici ele nu se mai recunosc în poza de profil trecută prin 'jde mii de filtre”, a mai scris Nella.

fara descriere

Fosta soţie a lui Ionuţ "Jaguarul" îşi caută serviciu: "Întreb și eu” 

De curând, fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul îşi caută serviciu. „Cu poșete LV și colanți, iar buzele injectate în antiteză cu creierul. Întreb și eu”, a încheiat Nella. “Eşti perfectă, nu trebuie să-ţi mai doreşti nimic!... Dar tu nu ești semi drăguță, ești prea drăguță!”, i-au transmis amicii.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate