”Beleaua” Corduneanu a făcut ”unboxing” la cadoul primit de la ”Diamantul Roz”! Cât a costat obiectul de lux?

Adrian ”Beleaua” Corduneanu a sărbătorit în familie împlinirea a 41 de ani de viață.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Adrian Corduneanu a preferat să sărbătorească doar alături de familie și prieteni împlinirea a 41 de ani. ”Beleaua” a primit însă și un cadou special, cu care s-a lăudat pe contul lui de socializare.

Corduneanu a primit de la soția lui, Diamantul Roz și de la cei trei copiii, o pereche de ochelari de lux, marca Louis Vuitton, în valoare de aproximativ 1.200 euro. Corduneanu a făcut un ”unboxing” într-un live pe Facebook.

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a făcut senzaţie la salonul de înfrumuseţare! Rebecca a atras atenţia cu un decolteu provocator!

Citeste si: Karmen Minune a primit un bolid de milioane de la tatăl ei. Vedeta a început să plângă: ”Mamă, îmi tremură mâinile!”

Citeste si: Lovitură dură pentru Clanul Corduneanu! În 24 de ore au fost săltați doi membri importanți ai clanului de interlopi

”Copiii și soția mi-au făcut cadou o pereche de ochelari frumoși. Să știți că sunt cam 1.200, așa, fără supărare… la valoare. Cine știe, cunoaște. Nu-ș frumos, da-s important, știți ce vreau să zic, da?...”, a spus Adrian Corduneanu pe contul lui de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate