„Beleaua” Corduneanu și-a învățat fiul să fie șmecher ca bombardierii! I-a pus micuțului Bebe teancuri uriașe de bancnote la urechi, în loc de telefon: „Alo, alo, nu prea e semnal!” FOTO

„Beleaua” Corduneanu și-a învățat fiul cu glumele lumii interlope.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

„Beleaua” Corduneanu și-a învățat fiul să facă glume pe care admiratorii săi le apreciază. Zilele trecute, liderul clanului Corduneanu și-a fotografiat băiețelul, alintat Bebe, cu teancuri groase de bancnote pe care i le-a pus în dreptul ambelor urechi.

Citeste si: Adrian de la "Puterea dragostei", razboi cu Nelson Mondialu: "Daca vrei sa-mi faci ceva..."

Citeste si: Cumpănașu se laudă că se luptă cu interlopii, dar tremură de frica hoților! Cum arată vila cu gratii la geamuri a unchiului Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

“Alooooo, sezonierii, ce faceți ma tot pe jos tot pe jos.... unde sunteți? Va saluta Bebe din mers! Alooo alo nu prea e semnal”, a postat Belaua. „Bărbatul din casa ta frate !!! Urmașul TAU nr 1”, a replicat un amic al lui Corduneanu. (vezi care e dovada că soția l-a înșelat pe Corduneanu)

fara descriere

„Beleaua” Corduneanu și-a învățat fiul să fie șmecher. El vrea la "Puterea dragostei"

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Corduneanu susține, mai în glumă, mai în serios, că a fost contactat de cei de la Puterea dragostei și că se așteaptă un răspuns din partea lui, el urmând să-l înlocuiască pe Livian, fiul prietenului su, Nelson Mondialu. ”Beleaua” a discutat și cu soția lui despre plecarea în Turcia iar aceasta i-a spus că-l lasă dacă îi virează 300 de euro pe zi în cont. 

„Vreau să mă înscriu acolo (la Puterea Dragostei, n.r.) că sunt vreo două-trei gagici cărora, sanchi, le place de mine. Și intru acolo, îți dai seama, mă aranjează, mă face frumos. Eu nu sunt frumos așa, da-s important. Nici urât nu sunt. Și merg la Puterea Dragostei. S-ar putea să-l înlocuiesc pe băiatul lui Nelson Mondialu. Se cam cearta pe acolo cu unii și apar eu pe felie, acolo.”, a spus Corduneanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate