”Beleaua” Corduneanu vrea la Puterea Dragostei: ”Nu bat pe nimeni, doar pe fetele alea, la pielea goală”

Adrian ”Beleaua” Corduneanu aruncă bomba: vrea să intre la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Celebrul șef al Cordunenilor de la Iași vrea să lase tot și să intre în casa Puterea Dragostei. ”Beleaua” spune că se gândește serios să meargă la Istanbul și promite că se va comporta cum trebuie: ”ne facem talentul, facem atmosferă, nu batem pe nimeni”, a spus Adrian Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.

Beleaua Corduneanu: ”Merg la Puterea Dragostei să fac atmosferă”

fara descriere

”Vreau să anunț că din seara asta las Facebook-ul pe dreapta, nu mai intru vreo două luni de zile, m-am plictisit. (citind mesajele) Nelson Mondialu... Puterea Dragostei, da tată, facem audiență mare și intră bani grei acolo. Cu Norocel, fratele nostru, iese un circ mare acolo!

S-ar putea și chestia asta, dacă mă duc la Puterea Dragostei, nu mai intru pe Facebook, o să mă vedeți pe acolo.

fara descriere

Nu, băi frate, nu mă duc acolo să bat, în cel mai rău caz mă duc să le ”bat” pe fetele alea la pielea goală. Dar nu mă duc să bat lumea. Dacă sunt obraznici (băieții n.r.) și alea-alea îi băgăm noi în baie și discutăm. Dar nu... Mă duc acolo, talent, alea-alea.

Citeste si: Interlopul Lucian Boncu din Timișoara, plan malefic pentru a teroriza orașul! A fost înregistrat când spunea ce își dorește: ”Omori 50-100 de oameni”

Citeste si: Video șocant din Craiova. Ce au pățit polițiștii la poarta unui bărbat: „Tai 20 din voi!”

Citeste si: Clanul Corduneanu se pregătește de război. Dovada FOTO că Ramona l-a înșelat pe Adrian

Nu-i măi, chiar așa, mă vedeți chiar așa obraznic, așa rău sau așa dur? Dacă mă duc la Puterea Dragostei, gata, fuge toată lumea? Nu, frumos, ne facem și noi talentul acolo, ce dracu, am pretenții la voi! Știm noi să facem să fie bine și să facem atmosferă acolo”, a spus Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate