”Beleaua” Corduneanu vrea la Puterea Dragostei: ”Nu bat pe nimeni, doar pe fetele alea, la pielea goală”

Adrian ”Beleaua” Corduneanu aruncă bomba: vrea să intre la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Celebrul șef al Cordunenilor de la Iași vrea să lase tot și să intre în casa Puterea Dragostei. ”Beleaua” spune că se gândește serios să meargă la Istanbul și promite că se va comporta cum trebuie: ”ne facem talentul, facem atmosferă, nu batem pe nimeni”, a spus Adrian Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.

Beleaua Corduneanu: ”Merg la Puterea Dragostei să fac atmosferă”

”Vreau să anunț că din seara asta las Facebook-ul pe dreapta, nu mai intru vreo două luni de zile, m-am plictisit. (citind mesajele) Nelson Mondialu... Puterea Dragostei, da tată, facem audiență mare și intră bani grei acolo. Cu Norocel, fratele nostru, iese un circ mare acolo!

S-ar putea și chestia asta, dacă mă duc la Puterea Dragostei, nu mai intru pe Facebook, o să mă vedeți pe acolo.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Nu, băi frate, nu mă duc acolo să bat, în cel mai rău caz mă duc să le ”bat” pe fetele alea la pielea goală. Dar nu mă duc să bat lumea. Dacă sunt obraznici (băieții n.r.) și alea-alea îi băgăm noi în baie și discutăm. Dar nu... Mă duc acolo, talent, alea-alea.

Citeste si: Interlopul Lucian Boncu din Timișoara, plan malefic pentru a teroriza orașul! A fost înregistrat când spunea ce își dorește: ”Omori 50-100 de oameni”

Citeste si: Video șocant din Craiova. Ce au pățit polițiștii la poarta unui bărbat: „Tai 20 din voi!”

Citeste si: Clanul Corduneanu se pregătește de război. Dovada FOTO că Ramona l-a înșelat pe Adrian

Nu-i măi, chiar așa, mă vedeți chiar așa obraznic, așa rău sau așa dur? Dacă mă duc la Puterea Dragostei, gata, fuge toată lumea? Nu, frumos, ne facem și noi talentul acolo, ce dracu, am pretenții la voi! Știm noi să facem să fie bine și să facem atmosferă acolo”, a spus Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

“Beleaua” Corduneanu s-a dus cu familia la mânăstire să se roage împotriva coronavirusului: “Nimic fără Dumnezeu” FOTO

”Beleaua” Corduneanu, gest superb pentru ”Diamantul Roz” de Ziua Îndrăgostiților! A dat ”spargere” la florărie și și-a răsfățat soția cu ciocolată și 500 de euro

Profeția sumbră făcută de Neti Sandu. Toți cei de la Pro Tv s-au speriat, dar s-a împlinit. Detalii zguduitoare din interior

Tolănită pe limuzina de 100.000 de euro, fiica sexy a lui Sile Cămătaru a mai făcut o aroganţă: „Eu fac regulile doar pentru satisfacția de a le încălca mai târziu”

Fiul lui Nuțu Cămătaru își vinde mașina de fițe! Câți bani vrea Dany pe bolid

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies