Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, a lipsit de la nunta Getuței! Motivul incredibil pentru care nu a putut ajunge: „A zis că nu are costum”

Mama Geta a clarificat de ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Getuța Sterp și-a unit destinul cu alesul inimii sale. Evenimentul a fost sărbătorit cu fast, într-un cadru de poveste, toți ochii fiind ațintiți asupra celebrei familii.

Au fost însă și câteva persoane care au lipsit de la petrecere, la care toată lumea s-ar fi așteptat să fie lângă Getuța în ziua cea mare.

Este și cazul lui Beni, băiatul de suflet al familiei Sterp.

beni, mama geta, getuta sterp nunta, beni nunta getuta

Mama Geta a clarificat de ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței.

[Sursa foto: Captură foto]

Citeste si: Iancu Sterp s-a lăudat cu iubita lui pe rețelele de socializare. Cum îl răsfață Denisa Coțolan atunci când rămân singuri? „Am cea mai harnică iubire de pe planetă”

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Mama Geta a dezvăluit de ce nu a luat Beni parte la nuntă

Lipsa lui Beni de la nunta Getuței Sterp a fost observată imediat cum a început fericitul eveniment, și asta pentru că toată lumea știe că între băiat și familia Sterp există o legătură foarte puternică.

Getuța este foarte apropiată de Beni, iar tânărul a simțit cât de bine este tratat de celebra familie și s-a apropiat imediat de membrii acesteia. Totuși, familia a trecut printr-un adevărat calvar când a fost chemată la Poliție pe motivul că Beni ar fi fost abuzat în gospodăria lor. Din acel moment, băiatul a fost nevoit să plece de la familia Sterp și s-a întors la viața lui plină de neajunsuri de dinainte.

De atunci, băiatul a mai vizitat-o pe Getuța în unele vacanțe. Acum însă, în cea mai fericită zi din viața fiicei Mamei Geta, Beni a lipsit. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe speculații din partea internauților cu privire la cauza care a dus la marea absență a băiatului. Totuși, ca să oprească toate aceste teorii, Mama Geta a vorbit deschis despre ceea ce l-a determinat pe Beni să nu ia parte la fericitul eveniment.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, proaspătul soț al Getei Sterp. Cei doi au făcut o nuntă ca în povești

„Pe Beni, Getuța l-a invitat la nunta, însă a zis că nu are costum. Nu am dat de el că nu am umblat toată ziua după el că am avut atâta treaba.Dar o să îi ducem, cu siguranță, prăjituri și mâncare, ce rămâne pe aici. De toate o să-i ducem.”, a declarat mama Geta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sora ciobăniţă a lui Culiţă Sterp are atât de mulţi miei, încât îi face cadou! Geta vinde în piaţă brânza făcută la stâna familiei!

Cum arată acum casa familiei Sterp, după ce a fost spartă de hoți! Au luat noi măsuri de siguranță: „Avem paznici, am pus și camere”

Cum a reacționat mama Geta când și-a văzut fiica cea mică mireasă! Geta Sterp a izbucnit în lacrimi

Taurii, Balanțele și Capricornii vor da uitării durerile. Alte 3 zodii să ia aminte la sfaturile astrelor

Se schimbă BULETINELE de identitate! Este informația momentului în ROMÂNIA

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

Incredibil. Elena Ceaușescu, premiată la Hollywood: A jucat magistral

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies