Berna de la Puterea Dragostei trăiește o adevărată dramă! Blondina suferă enorm după moartea bunicului ei: ”Era ca un tată pentru mine”

Berna de la Puterea Dragostei are parte de momente grele, după ce bunicul ei s-a stins din viață!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Berna de la Puterea Dragostei trece prin clipe foarte grele, după ce și-a pierdut bunicul. Blondina suferă enorm după moartea celui care îi era ca un tată, iar acest lucru se poate vedea cu ușurință din mediul online, acolo de unde Berna lipsește de ieri.

Totuși, fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D a dorit să le mulțumească tuturor celor care i-au scris mesaje frumoase și au încurajat-o să meargă mai departe. 

Citeste si: EXCLUSIV! Berna și Bobicioiu, șicane în direct! Ce replici acide și-au aruncat unul altuia în emisunea Biancăi Comănici și Ștefan Ciuculescu?

Fosta iubită a lui Philip de la Puterea Dragostei a dezvăluit că bunicul ei a crescut-o și că îi era fix ca un tată. Berna susține că este pentru prima dată când i se întâmplă o astfel de tragedie. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Postarea făcută de Berna de la Puterea Dragostei

Postarea făcută de Berna de la Puterea Dragostei

[Sursa foto: Instagram]

Berna de la Puterea Dragostei, mesaj plin de tristețe pentru bunicul ei

Berna de la Puterea Dragostei trece prin clipe foarte grele, iar familia ei este dur încercată de soartă, după ce bunicul blondinei s-a stins din viață.

Fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D este cea care a dat teribila veste și a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie cu doliu și un mesaj emoționant:  ”Drum lin printre îngeri, bunicul meu drag”.  

Citeste si: EXCLUSIV. Berna de la Puterea Dragostei, adevăratul motiv al despărțirii de Radu: ”Am făcut eu o porcărie, chiar mi-a părut rău”

Blondina și-a schimbat și fotografia de profil de pe Instagram, cu una de doliu, semn că suferă extrem de mult după pierderea bunicului ei. Fosta concurentă a celei mai iubite competiții de la Kanal D lipsește de ceva timp din mediul online, nu mai este activă, așa cum o făcea până să afle teribila veste. Cu siguranță, Berna este aproape de familia ei și suferă enorm după pierderea imensă pe care a suferit-o.

Berna de la Puterea Dragostei

Berna de la Puterea Dragostei

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies