Bernadett, atac direct la Bianca! Între finalistele de la ”Puterea Dragostei” nu mai e loc de ”Bună ziua”! Video

Bernadett, blondina care a făcut furori la ”Puterea Dragostei” și care a impresionat cu frumusețea ei de-a lungul emisiunii și a ajuns finalistă, alături de logodnicul ei, Philip, nu a iertat-o pe Bianca Comănici pentru vorbele pe care i le-a aruncat în mediul online.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Bernadett Philip
Bernadett de la Puterea Dragostei se iubeste cu Philip


In articol:

Mai exact, după ce a pierdut finala în fața brunetei Bianca, blonda Bernadett a decis să își ”scoată gheruțele” și au început să se atace reciproc.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Bianca nu i-a dat lui Bernadett trofeul Puterea Dragostei! Nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Ce naționalitate are Berna de la Puterea Dragostei! A învățat singură să vorbească limba română

Citeste si: Ce a făcut Bernadett înainte de finala ”Puterea Dragostei”! Imagini explicite cu blondina și iubitul ei

Prezentă în studioul WOWbiz.ro, la emisiunea ”Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, Bernadett a vorbit, pe șleau, despre Bianca, câștigatoarea celor două sezoane ale emisiunii fenomen de la Kanal D. Și, susținută de logodnicul ei, Philip, Bernadett a spus o serie de lucruri care par să indice că între ea și Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei” nu mai este loc de ”Bună ziua”.

Citeste si: Un milionar din România şi-a îmbolnăvit copiii! Şi mama, o mare divă TV, are vina ei - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

”Sunt dezamăgită, e puțin spus (când vine vorba de trofeul ”Puterea Dragostei”, n. red.). Totuși, am aflat că nici în ziua de azi nici Ligi nu și-a primit trofeul... Bianca a postat un Tik-Tok în care a spus că noi ne-am ales că o priză, și arăta spre o priză, și că ea a câștigat premii și l-a câștigat pe Livian. Dar, sincer, singură a rămas... Ea, cu premiile ei, tot singură a rămas. Eu prefer să am lângă mine iubirea vieții mele decât să fiu singură, cu mulți bani și nefericită”, a spus Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, semn că relația cu Bianca este compromisă definitiv.

Bianca Comanici
Bianca Comanici este castigatoarea a doua sezoane de Puterea Dragostei”

Mai mult decât atât, Bernadett susține că Bianca de la ”Puterea Dragostei” a fost interesată doar de bani. ”Ea a stat pentru bani... În doi ani a câștigat foarte mult...”, a mai spus Bernadett de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult chiar, Bernadett nu se sfiește să spună că Bianca nu merita trofeul. ”Nu mi se pare corect ca o fată care a câștigat sezonul I, care a stat doi ani acolo, să câștige și sezonul doi? E foarte urât... Pentru ce, că nu înțeleg! (...) Nu o iubește nimeni, are foarte multe comentarii urâte, cum o vorbește lumea pe stradă nu vreau să spun...”, a mai spus Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

Bernadett de la Puterea Dragostei
Bernadett de la Puterea Dragostei adora sa pozeze sexy

Mai mult chiar, deși Ligi era rivala ei, iar gelozia femeii cu care a avut Philip o relație înainte de a fi logodnicul său i-a făcut doar probleme, Bernadett a dezvăluit că a iertat-o pentru ceea ce a făcut. Iar asta în ciuda faptului că, în emisiune, din cauza certurilor pe care le-a avut în lupta pentru a-i câștiga inima lui Philip, Bernadett a riscat enorm, mai ales că, la un moment dat, se vorbea printre fete că ar fi trebuit să fie bătută. ”Nu mi-a venit să cred că Ligi i-a spus Daianei că mai bine o bătea pe Berna (în cazul scandalului cu Ella, n. red.). Ea nu Ella avea treabă, nu cu mine... Nu m-am așteptat la așa cevas, a fost urât. Ea a și alimentat-o pe Daiana... Dacă ea atât poate, la vârsta ei...”, a spus Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bernadett și Bianca de la ”Puterea Dragostei”, scandal pentru trofeu

”Bianca m-a dezamăgit foarte tare! Pentru cei care nu știu, o parte a ultimului act, noi l-am înregistrat în Istanbul, iar după acea parte a finalei, am intrat în cameră împreună cu Bia. Ea mi-a spus atunci, ”Berna, orice ar fi, dacă eu câștig, trofeul o să ți-l dau ție, orice ar fi, fiindcă îmi ești dragă și îmi ești prietenă, îmi ești apropiată”. Eu am crezut-o iar...”, a povestit Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bernadett și Philip de la ”Puterea Dragostei”, cuplu solid

Bernadett și Philip de la ”Puterea Dragostei” formează unul dintre cele mai solide cupluri din emisiune și sunt la un pas de căsătorie. De altfel, Philip a cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondină și, mai mult decât atât, au plănuit deja nunta, una care se anunță de-a dreptul fabuloasă.

”Nu degeaba m-am chinuit atât să îl cuceresc, am luptat o lună pentru el. Iar acum, el m-a întrebat ce aș face dacă la finalul competiției m-ar cere de nevastă. Și, ca să fiu sinceră, văzând că nici el nu glumește, recunosc că aș spune un Da din toată inima. Chiar îmi place mult de el, lui de mine la fel, simt că ne potrivim.Așa că, nu cred că se va întâmpla ceva ca să mai dăm înapoi, ies de la ”Puterea Dragostei” deja măritată”, ne-a spus, înainte de finala ”Puterea Dragostei”, Bernadett.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu are grijă de Selena, fata lui Alex Bodi

VIDEO: America, în stare de ȘOC! O nouă molimă s-a abătut peste cea mai puternică țară de pe Planetă: Imaginile disperării

Dramă fără margini în familia Laurei Cosoi! Tatăl său a murit. Virusul care l-a ucis. Detalii zguduitoare

Smiley și Gina Pistol, criticați dur de gafa făcută de artist în trafic

VIDEO Antonia, prima reacție după ce s-a aflat că nu o suportă pe Alexia Eram: „Mă judecă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies