Betty Stoian a slăbit spectaculos! Cum arată fiica lui Florin Salam, la două luni după ce a născut

Fiica lui Florin Salam este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru prima oară. Nu doar că îşi petrece cea mai mare parte din timp alături de Matthias Ştefan, dar bruneta îşi petrece timpul făcând şi sport!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Betty Stoian a postat pe reţelele de socializare o serie de imagini în care apare foarte sexy, ba chiar mai slabă, la două luni după ce a născut. Nu doar că a primit o grămadă de aprecieri, dar pare-se că fiica lui Florin Salam şi partenera de viaţă a lui Cătălin Vişănescu se bucură enorm de această perioadă înfloritoare din viaţa ei, mai ales de când a devenit, oficial, mămică.

Întrebată de un internaut cum a reuşit să slăbească atât de mult, la nici două luni de când l-a adus pe lume pe Matthias Ştefan, „Betty, spune-mi, te rog, cum ai reuşit să slăbeşti”, Betty Stoian i-a răspuns ferm persoanei respective, „Mişcare, mişcare”.

Betty Stoian şi-a tatuat chipul mamei ei pe braţ

Betty Stoian a făcut publică o imagine în care le arată prietenilor virtuali noul tatuaj pe care l-a făcut, şi anume chipul mamei sale. În dreptul imaginii, Betty a notat: ”Mother...inestimable feeling!” (”Mama, sentiment inestimabil!”). Prietenii virtuali au comentat instantaneu alegerea făcută de proaspăta mămică, criticând-o.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate