Bianca Andreescu locuieşte într-o vilă uriaşă în Canada! Apartamentul cu trei dormitoare valorează un milion de dolari! VIDEO

Bianca Andreescu, jucătoarea care a câștrigat US Open, locuieşte într-o vilă uriaşă în Canada.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Tenismena de 19 ani cu origini româneşti a cucerit titlul de la US Open, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams. Bianca s-a născut la Mississauga, Ontario, având părinți români. (vezi cele mai sexy fotografii cu Bianca Andreescu)

Citeste si: Gafă Wikipedia! Cum a numit-o pe Bianca Andreescu după ce aceasta a câștigat US Open

Citeste si: Afacerile imobiliare au umplut de datorii familia Simonei Halep! Restanţele firmelor controlate de fratele Simonei sunt uriaşe!

Citeste si: Imaginea publicată de Simona Halep a stârnit revoltă și controverse în mediul online! Internauții au reacționat imediat când au văzut-o

Bianca Andreescu locuieşte într-o vilă uriaşă în Canada. Stă cu familia la 30 de kilometri de Toronto

Tatăl ei, inginerul Nicu Andreescu, şi-a găsit un loc de muncă în Canada, la scurt timp după absolvirea Universității Transilvania din Brașov. Mama ei, care a absolvit Universitatea din Craiova, s-a angajat la compania Global Maxfin Investments Inc. din Toronto. Famila locuieşte în Mississauga, care este un orăşel aflat la 30 de kilometri de Toronto.

Citeşte CONTINUAREA pe kfetele.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate