Bianca Bonef a fost eliminată de la Burlacul, după ce s-a jucat cu sentimentele lui Andi Constantin: „Ție ți se pare o joacă”

Tânăra a făcut un gest care l-a făcut pe Andi Constantin să se simtă umilit și a dat-o afară din show.

Bianca Bonef
Bianca Bonef[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

15 femei au intrat în competiția „Burlacul” pentru a-i câștiga inima lui Andi Constantin, printre care și Bianca Bonef.

Aceasta s-a bucurat de atenția bărbatului în ultima ediție a emisiunii, ba mai mult, Andi i-a dat un trandafir care simboliza faptul că cei doi vor mai avea o întânire între patru ochi, departe de celelalte fete. 

A doua zi după ce a primit acest trandafir, Bianca Bonef a făcut un gest care l-a rănit pe burlacul care e fost nevoit să recurgă la un gest neașteptat. Acesta a eliminat-o pe tânăra de 20 de ani din emisiune, care a părut mai mult decât încântată că nu va mai face parte din show. 

Întâlnirea dintre Andi și Bianca
Întâlnirea dintre Andi și Bianca [Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca Bonef dată afară din emisiune de Andi Constantin. Ce a avut să-i reproșeze femeii pe care voia să o cunoască mai bine 

Andi Constantin a plecat la o întâlnire pe vapor, în larg, cu trei fete, printre care și Bianca Bonef.

Cei doi s-au retras pentru a se cunoaște mai bine, iar burlacul a rămas impresionat de povestea de viață a tinerei de 20 de ani, motiv pentru care i-a oferit un trandafir. Floarea semnifica certitudinea că ea nu ar fi părăsit competiția în prima gală și avea să se mai întânească încă o dată cu Andi, între patru ochi. 

Aceasta, însă, a făcut un gest care i-a rănit profund sentimentele burlacului.

Fata a pus trandafirul ca premiu într-un joc. Cine câștiga jocul avea să rămână cu floarea de la Andi. După ce a auzit ce s-a întâmplat, burlacul s-a enervat la culme, mai ales că el a mărturisit că este în căutarea unei soții și nu a venit la emisiune doare pentru a apărea la televizor. 

Citeste si: O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul- bzi.ro

Citeste si: Răzvan Fodor prezintă Burlacul 2021! Detalii neștiute despre show-ul matrimonial

„Nu sunt aici doar ca să apar la televizor și sper că nici voi! Am acceptat acest format pentru că eu, cu adevărat, am nevoie de cineva în viața mea și când fac ceva la adresa voastră o fac din tot sufletul. Am oferit un trandafir. Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, înseamnă o intenție, un sentiment", a mărturisit Andi Constantin. 

Andi Constantin
Andi Constantin [Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca Bonef, în culmea fericirii după ce a părăsit emisiunea 

Deși a acceptat trandafirul oferit de Andi și i-a povestit altei concurente că a rămas profund impresionantă de burlac și de întâlnirea pe care a avut-o cu el, și-a dat seama că nu mai vrea să fie parte din această emisiune, motiv pentru care a vrut să dea floarea unei alte concurente care-și dorea mai mult ca ea.  Andi Constantin  s-a simțit umilit de gestul Biancăi Bonef, pe care a poftit-o afară din emisiune. 

Citeste si: A avut loc primul sărut la Burlacul 2021! Cine este misterioasa concurentă pe care Andi Constantin a sărutat-o

„Bianca, asta ai încercat să faci, să mă umilești. Ție ți se pare o joacă, pentru mine este realitatea. Eu sunt aici cu intenții serioase. Nu era locul și cazul să luptați pentru acest trandafir! Te rog să părăsești frumos. Colegii mei te așteaptă și se vor asigura că ajungi cu siguranță în România”, a mărturisit Burlacul.

Tânăra de 20 de ani a fost mai mult decât fericită de faptul că va ajunge în scurt timp în România, departe de camerele de filmat, de concurente și de burlac.  

„Mulțumesc frumos! Mulțumesc din suflet! Doamne ajută”, a spus Bianca Bonef. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Concurente Burlacul 2021! Andi Constantin va alege una din cele trei finaliste

Primele imagini de la emisiunea Burlacul 2021! Andi Constantin și fetele, locații luxoase din Turcia și România FOTO

Burlacul 2021 concurente! Cine sunt fetele care au rămas în competiţie

Horoscop Zilnic Vineri 6 August 2021: Veste bună pentru cei din zodia Pești, Racii vor decide că este momentul să facă ordine printre lucruri

CARANTINĂ NAȚIONALĂ! S-ar putea întâmpla în 2 săptămâni

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Alertă pe litoral! Un nou drog face ravagii printre turiști. Ce este „Funny gas” și cum să vă feriți de el

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies