Bianca de la Puterea Dragostei a pus deja ochii pe unul dintre concurenți! „Sunt atrasă de...”

Bianca de la Puterea Dragostei a recunoscut că este atrasă de unul dintre concurenți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei este concurenta din primul sezon care a câștigat marea finală. Nu numai că a primit trofeul și cei 10.000 de euro la final, dar a și strâns 21.000 de euro în timpul competiției, fiind de cele mai multe ori preferata publicului la sfârșitul săptămânii.

Din păcate, Bianca nu a savurat victoria din marea finală alături de un băiat, așa că a decis să rămână în casa Puterea Dragostei și în cel de-al doilea sezon, sperând că-și va găsi jumătatea.

Rusu de la Puterea Dragostei a declarat deja că Bianca l-a fermecat cu privirea lui și chiar i-a oferit ei buchetul de flori cu care venise. Frumoasa concurentă i-a mulțumit acestuia, dar ulterior a declarat că nu simte nicio atracție față de el.

„Am apreciat foarte mult gestul lui Rusu, dar cred că toată lumea mă cunoaște, eu când am ochi pentru cineva nu pot să privesc pe altcineva. Iar dacă ar fi să încerc să mă cunosc cu el, știu sigur că nu voi avea nimic cu el, pentru că eu sunt atrasă de altcineva”, a declarat Bianca de la Puterea Dragostei. 

Citeste si: Primul conflict la Puterea Dragostei! Bianca a pus-o la punct pe Mariana, fotomodelul din Republica Moldova: „Nu mai vorbi!”

Citeste si: Andrei Poptelecan, unul dintre noii concurenți de la Puterea Dragostei, a cucerit deja

Citeste si: Simina și Alexandru Zănoagă s-au pus pe treabă! Vor să facă repede un bebeluș: "Îmi doresc mult un copil!"

Ce a spus Rusu despre Bianca de la Puterea Dragostei 

„Îmi place de Bianca Comănici, cea care a fost deja în emisiune. Mi-a atras atenția puțin mai mut, mi-a pus și mai multe întrebări. M-a atras privirea ei. M-a distrus cu privirea. Se uita așa la mine. Aveam buchetul ăla de flori și voiam să dau la toate fetele, dar i l-am dat ei”, le-a povestit Rusu băieților.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate