Bianca de la Puterea Dragostei, actriță în filmele pentru adulți! Încă o lovitură pentru frumoasa brunetă, după ce s-a aflat că a făcut videochat

Recent s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. De atunci, fanii emisiunii au împânzit rețelele de socializare cu imagini și video-uri deocheate cu ea. Mai nou, au apărut filmulete pentru adulți cu Bianca în... rol principal

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Bianca de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai populare concurente din casă. A câștigat primul sezon al emisiunii și nimeni nu se aștepta ca detalii scandaloase să iasă la iveală. 

fara descriere

Fanilor nu le-a venit să creadă când au aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Pe rețelele de socializare, pe Youtube și pe grupurile de susținere au început să circule imagini deocheate cu frumoasa concurentă.
fara descriere

Bianca de la Puterea Dragostei, actriță în filmele pentru adulți!

După ce au apărut primele imagini cu Bianca de la Puterea Dragostei în timp ce făcea videochat, concurenta a primit o nouă lovitură. Fanii au găsit mai multe video-uri în care ea este protagonista unor scene explicite destinate adulților. A fost filmată de mai multe ori în timp ce întreținea raporturi sexuale cu un bărbat, în diverse poziții și ipostaze.

Citeste si: Ce a făcut Bianca de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că a făcut videochat! Asta spune tot

fara descriere

Reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat!

Pe Instagram au apărut o serie de reacții neașteptate, după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Fanii emisiunii Puterea Dragostei s-au împărțit în mai multe tabere: unii o fac cu ou și cu oțet pe fosta iubită a lui Livian, unii îi iau apărearea și spun că nu este ea singura care a făcut videochat sau că... ar fi fost obligată să se dezbrace în fața camerei video, în timp ce alții nici măcar nu cred că fotografiile sunt adevărate.

Cert este că pe pagina de Instagram a Biancăi a pornit un adevărat război între urmăritorii ei.

„Ești frumoasă, Bibi! Mereu suntem alături de tine, noi nu te părăsim la greu!”, „Fii puternică! Vei trece și peste asta!”, „Bianca, Sper să ai o atitudine sănătoasă de om puternic și să nu pleci capul. Nu te judecăm, te susțin în continuare NECONDIȚIONAT, pentru că mă mai repet îmi place evoluția ta și sufletul tău. Ai grijă de tine ❤️”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere pe care le-a primit Bianca de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că a făcut videochat.

fara descriere

„Îi merge capul să fie panaramă de mică!”, „Dacă te știi așa, stai acasă, nu te mai duce la televizor să te știe o lume întreagă și să se afle și ce făceai când erai la grădiniță! Dar când e c****ă de-aia proasta, ni-ai ce să îi ceri!”, au scris cei care o condamnă pe Bianca de la Puterea Dragostei după ce au apărut imaginile cu ea în timp ce făcea videochat.

„Imaginile sunt editate, se vede că nu este ea! Bibi e mai slabă!”, a mai scris o urmăritoare care speră că Bianca de la Puterea Dragostei va nega și ea informațiile recent apărute în mediul online.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate