Bianca de la Puterea dragostei, criză de nervi: „Nu pot să cred am o asemenea repulsie”

Bianca de la Puterea dragostei a făcut o criză de nervi. Ce a spus concurenta despre una dintre colegele sale, nu s-a mai putut abține.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Bianca de la Puterea dragostei i-a declarat un adevărat război Siminei. Concurenta, care astăzi a fost pedepsită pentru că a încercat să comploteze cu Adrian și a primit și un tricou pe care scrie „pedepsit”, a avut cuvinte grele asupra colegei sale de competiție.

„Nu mai are loc de mine nimeni aici. Ce vină am eu că sunt eu votată? Nu te mai băga tu, taci din gură. Eu nu o mai suport pe asta, plec acasă. Mă apucă dracii, nu mai pot. Nu o mai suport. Mă deranjează că vorbește despre mine, că își dă cu părerea despre mine.

De ce se bagă peste tot, de ce vorbește în numele lui? Că își dă ea cu părerea despre ce a vorbit Bogdan. Nu pot să o mai suport. Nu am simțit ură față de cineva atât de tare. Nu pot să o suport cum stă cu fața aia și zâmbește la noi. Orice, se bagă ea peste tot. Știu că nu e pe treaba ei.

Mă deranjează că vorbește despre mine, că își dă cu părerea despre mine și ce mai vorbește ea. Eu am încercat să fiu fetișoară cu ea. Are ceva cu mine, asta e problema. Știe ea mai bine. Nu te interesează pe tine ce spun eu.

fara descriere

Citeste si: Roxana de la „Puterea dragostei”, SECRETUL neștiut din viața sa: „Am avut o relație cu...”

Citeste si: George Burcea, soțul Andreei Bălan, declarații cutremurătoare: „Medicii fugeau de mine, te resuscitau”

Citeste si: Oana Zăvoranu, declaraţie ŞOC! "Sunt dependentă de somnifere! Am insomnie cronică" Vezi de ce a făcut această afirmaţie!

Citeste si: Oana Zăvoranu, declaraţie ŞOC! "Sunt dependentă de somnifere! Am insomnie cronică" Vezi de ce a făcut această afirmaţie!

Ea reproduce ce spun eu. Și eu nu mai pot să o suport în casa asta și o să plec eu. Nu mai pot. Mă enervează cum poate să fie acceptat un asemenea om. Nu pot să jignesc de față cu Andreea. Te rog să nu mai vorbești cu mine sau despre mine. Nu pot să cred că am repulsie față de un om așa”, s-a plâns Bianca în timpul emisiunii.

Andreea Mantea le-a atras atenția concurentelor Bianca și Simina

Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, i-a atras atenția Biancăi și i-a spus să se tempereze.

„Nu vă e rușine, unde ați trăit până acum? Avem voie să vorbim, să ne spunem părerea, trăim într-o țară liberă”, le-a atras atenția Andreei, care a încercat să calmeze spiritele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate