Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre familia sa! ”Tata i-a spus clar fratelui meu, pentru al treilea sezon..”

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a participat, timp de două sezoane, aproape fără întrerupere, în emisiunea fenomen, iar acum locul ei este luat de Cristian Comănici, fratele brunetei care, în cel de-al treilea sezon, încearcă să repete ”isprăvile” câștigătoarei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Bianca de la ”Puterea Dragostei” ne-a recunoscut că întoarcerea ei în România, după două sezoane în care, practic, a locuit în Turcia, a fost una extrem de emoționantă pentru ea și pentru familia ei.

Citeste si: Primul conflict la Puterea Dragostei. Cristina Dorobanțu l-a pus cu botul pe labe

Citeste si: Bianca și Livian sunt câștigătorii Puterea dragostei sezonul 2! Primele declarații, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, după Finală

Citeste si: A început sezonul trei al emisiunii „Puterea Dragostei”! Iată concurentii Puterea Dragostei sezonul 3

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”Nu îmi vine să cred ce schimbări sunt acum. Mă uit la cei din familie, au crescut... Am avut niște emoții uriașe când i-am văzut, trebuie să recunosc, toți ne-am schimbat enorm cât timp eu am stat la ”Puterea Dragostei”, în Turcia”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei” imediat după ce a câștigat cea de-a doua Mare Finală a emisiunii.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Bianca de la ”Puterea Dragostei”, în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, a fost suținută la maximum de familia ei. ”Tata a fost tot timpul alături de mine. Și mama, nu zic nu, dar tata este extrem de mândru de mine și de ceea ce am făcut în casa ”Puterea Dragostei”. Iar o bucurie mai mare pentru mine, ca și copil, să îmi fac părinții mândri este greu de explicat. Oricum, tata i-a spus clar fratelui meu, pentru al treilea sezon, că trebuie să aibă grijă ce face.I-a zis să nu îl facă de rîâs, să îl facă mândru, așa cum am făcut-o eu. Să aibă grijă, să fie sincer și să fie bun, asta i-a zis”, ne-a dezvăluit, emoționată până la lacrimi, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Cine este fratele celebrei Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Cristian Comănici Participă la ”Puterea Dragostei” sezonul 3

Cristian Comanici are 22 de ani și este din Tecuci. A activat în mai multe domenii, printre care construcții, informatica, iar ultima ocupație a fost aceea de game tester. Este pasionat de lectura, documentare și jocuri video. Iși dorește sa intalneasca o fata ambițioasă, inteligenta, care sa aibă simțul umorului. Considera ca cea mai importanta caracteristica la o fata este bunătatea sufletului.

Cine e Bianca, câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul 2

Bianca Comănici este veterana Puterea Dragostei. A fost concurentă în sezonul 1, pe care l-a și câștigat, apoi a rămas și în sezonul 2, unde a ajuns până în Finala și mai mult, a câștigat din nou. Când a ajuns la Puterea Dragostei, Bianca abia împlinise 19 ani, era o copilă timidă, care  a crescut și s-a dezvoltat în lumina reflectoarelor. A avut parte de multe răutăți din partea concurenților, a fost poate concurenta care a stârnit cele mai multe discuții și sentimente negative, poate chiar ură. Însă a avut parte și de cea mai mare și poate mai sinceră iubire de la Puterea Dragostei de până acum. Pentru că în sezonul 2 Puterea Dragostei, Bianca a cunoscut iubirea alături de Livian și deși cei doi au avut parte de multe momente tensionate, iubirea lor a învins. Acum, telespectatorii Puterea Dragostei așteaptă ca Bianca și Livian să-și continue povestea și în afara show-ului.

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Toată lumea o știe pe Brigitte Pastramă, însă puțini știu cum arată sora cea mică a vedetei! Cristina stă departe de lumina reflectoarelor

Diana Bulimar a avut parte și de momente mai puțin plăcute în gimnastică! Ce a declarat cunoscuta gimnastă: "Foarte multe ghinioane în carieră.."

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

Prima imagine cu Gogoașă după ce a fost diagnosticat cu cancer! Actorul a fost vizitat de colegul de trupă Van Damme

Gina Pistol a fost dezamăgită chiar de persoanele apropiate! Declarații uluitoare ale prezentatoarei de televiziune: "Am fost fraierită..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies