Bianca și Livian sunt câștigătorii Puterea dragostei sezonul 2! Primele declarații, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, după Finală

Bianca și Livian sunt cei doi câștigători Puterea dragostei sezonul 2, iar ei au plecat acasă cu marele Trofeu și cu câte un cec de 10.000 de euro.

Autor: Ana Maria Petre

In articol:

Bianca și Livian au plecat acasă cu marele premiu, după o Finala Puterea Dragostei emoționantă, în care Andreea Mantea le-a spus să-și asculte inima și să fie în continuare împreună, mai ales că spun că se iubesc.

Livian, câștigătorul Puterea dragostei: ”Am simțit să o sărut pe Bianca”

Livian, primele declarații după câștigarea premiului Puterea Dragostei

”Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals”, a spus Livian.

Livian a mai făcut o mărturisire după încheierea Finalei Puterea Dragostei, în direct la WOWbiz.ro, despre un moment emoționant chiar din emisiune.

”Când Andreea Mantea ne-a unit mâinile acolo pe scenă, am simțit să o iau pe Bianca așa pe sus și să o sărut, dar m-am abținut”, a spus Livian, care a explicat apoi și de ce.

Citeste si: „Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

”Trebuie să ne cunoaștem aici afară, trebuie să clădim relația.

Nu am vrut să o sărut ca să nu stric totul, să o dau peste cap pe Bianca. Nu vreau să grăbesc lucrurile cu Bianca”, a spus Livian.

Citeste si: Bianca și Livian, interviu la dublu înaintea Finalei Puterea dragostei! Răspunsurile lor spun totul despre relația lor de acum ”Bianca, fii pe fază!” VIDEO EXCLUSIV

Bianca, după ce a devenit câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul 2 ”Aveam o prietenă lângă mine, așa credeam”

Bianca, primele declarații după ce a devenit câștigătoarea Puterea Dragostei. Bianca a câștigat Puterea Dragostei sezonul 2, după ce fusese câștigătoare și în sezonul 1. ”Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam (n.red. se refera la Berna)”, a declarat Bianca de la Puterea dragostei.

Citeste si: Bianca, dedicație muzicală pentru Livian, chiar după Marea Finală! Robert, iubitul Marinelei, le-a scos mare piesă!

Cine e Livian, câștigătorul Puterea Dragostei sezonul 2

Livian a intrat în casa Puterea dragostei încă de la începutul sezonului 2 și deși la început a părut atras de Andreea Pirui, el a format în scurt timp un cuplu cu Bianca, iar dragostea dintre ei doi a fost punctul central al sezonului 2.

Livian nu s-a schimbat prea mult fizic în anul petrecut la Puterea Dragostei, cu excepția faptului că la un moment dat s-a vopsit blond. Schimbarea de look a lui Livian, ca de altfel a tuturor băieților din casă de la acel moment, a șocat telespectatorii, și a fost descrisă ca fiind un motiv și pentru ”schimbarea vieții sentimentale”.

Totuși, anul petrecut în Turcia, la Puterea dragostei a însemnat pentru Livian o transformare sentimentală a lui, nu doar dragostea pentru Bianca ci toate întâmplările trăite în casă, l-au făcut un bărbat mai răbdător, mai înțelegător, așa cum chiar el a mărturisit cu câteva zile înainte de  Finala Puterea Dragostei. De altfel, pentru Livian, Puterea Dragostei poartă numele de Bianca, așa cum spune el.

Citeste si: Andreea Mantea a plans si in Marea Finala "Puterea dragostei"! Mesajul emotionant pe care l-a transmis concurentilor din acest sezon

Citeste si: Andreea Mantea, moment emoționant în marea finală a sezonului doi Puterea Dragostei! Prezentatoarea și-a luat rămas bun de la emisiune: ”Am ales să vin acasă...”

Cine e Bianca, câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul 2

Bianca Comănici este veterana Puterea Dragostei. A fost concurentă în sezonul 1, pe care l-a și câștigat, apoi a rămas și în sezonul 2, unde a ajuns până în Finala și mai mult, a câștigat din nou. Când a ajuns la Puterea Dragostei, Bianca abia împlinise 19 ani, era o copilă timidă, care  a crescut și s-a dezvoltat în lumina reflectoarelor. A avut parte de multe răutăți din partea concurenților, a fost poate concurenta care a stârnit cele mai multe discuții și sentimente negative, poate chiar ură. Însă a avut parte și de cea mai mare și poate mai sinceră iubire de la Puterea Dragostei de până acum. Pentru că în sezonul 2 Puterea Dragostei, Bianca a cunoscut iubirea alături de Livian și deși cei doi au avut parte de multe momente tensionate, iubirea lor a învins. Acum, telespectatorii Puterea Dragostei așteaptă ca Bianca și Livian să-și continue povestea și în afara show-ului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Finaliștii emisiunii Puterea Dragostei, Ella și Gabriel - primele declarații după ce au pierdut MAREA FINALĂ

Andra Volos, prima reacție după ce Ella n-a câștigat sezonul doi Puterea Dragostei! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu: ”Am fost 100% sigură!”

Declarații incredibile din platoul finalei Puterea Dragostei: ”Eu am câștigat iubirea oamenilor”

Problemele cu banii se termină pentru Gemeni, Capricorni și încă 6 zodii

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar acum! Vestea momentului pentru acești români. Se poate ieși la PENSIE

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

Elena Udrea, gest disperat din închisoare. Alexandrov, implicat într-o mare minciună

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies