Bianca de la Puterea Dragostei, mesaj cu subînțeles pentru fani, după videoclipurile apărute: „Nu mă definește trecutul și...”

Bianca de la Puterea Dragostei a stârnit un adevărat război în mediul online după ce au apărut mai multe filmuțe cu ea și iubitul ei întreținând raporturi intime.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bianca Comănici a împărțit telespectatorii Puterea Dragostei în două tabere: una care o susține pe Bianca până în pânzele albe și încearcă să îi găsească diferite scuze și o alta care o blamează pentru naivitatea de care a dat dovadă atunci când a acceptat să facă acele videoclipuri erotice.

Citeste si: ȘOC DUPĂ ȘOC pentru Bianca de la Puterea dragostei! Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citeste si: Andreea Oprică, distrusă la Puterea dragostei! ”Tatăl meu este bolnav, este în spital și e singur” EXCLUSIV

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, prima reacție despre Bianca: „Dezastrul de pe pământ...”

Aseară, după ce Livian a făcut un vlog în care a explicat ce a fost în capul Biancăi în momentul în care s-a lăsat filmată în acele ipostaze, Bianca a mai postat un mesaj la InstaStory.

„Cel mai frumos lucru referitor la viata este faptul ca mereu te poti schimba, creste si deveni mai bun. Nu te defineste trecutul. Nu esti greselile tale.” este mesajul scris pe Instagram de Bianca Comănici. 

Cu toate că Bianca Comănici nu a spus încă nimic despre imaginile care au apărut în spațiul public, mesajele postate pe Instagram în ultimnele ore dovedesc faptul că nu este deloc mândră de faptele ei din trecut și că ar da orice să șteargă totul cu buretele.
Chiar Livian a motivat în vlogul lui de aseară că Bianca i-a spus de la început despre trecutul ei și a recunoscut că îi este rușine de ce a făcut.

Livian, primele explicații despre Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut imaginile compromițătoare: „Sunt lovit. Simt...”

Livian a publicat primul vlog în care a povestit ce a simțit atunci când a văzut imaginile compromițătoare cu Bianca de la Puterea Dragostei.

fara descriere

După aproape două zile de tăcere, Livian a publicat primul video în care vorbește despre scandalul în care este implicată Bianca de la Puterea Dragostei. Recent s-a aflat că bruneta a făcut videochat și a fost protagonista unor filme pentru adulți care au devenit virale printre telespectatorii emisiunii.

„Prieteni, susținători, admiratori, fanatici, vă pup și vă mulțumesc că sunteți alături de mine și nu numai de mine, în momentele astea cruciale, ci foarte mare parte alături de Bianca. Subiectul acestui clip este reacția mea asupra celor apărute pe internet. Vreau să vă spun să nu porniți pe ideea că „vii și tu să o scoți pe Bianca” sau „vii și tu să o bagi pe Bianca și să te scoți pe tine”. Eu vorbesc cât se poate de neutru, cât se poate de imparțial, ca și cum aș fi un simplu urmăritor, cu toate că simt ce simt pentru Bianca și mi-a dovedit ce mi-a dovedit în lunile astea.

Acum trebuie să vă spun ce am simțit eu când am văzut toate astea. Eu cu Bianca ne-am despărțit de două săptămâni. Ne-am despărțit pentru că aveam noi discuțiile noastre, în fine. În astea două săptămâni îmi erau greu să stau departe de ea, ei îi era greu să stea departe de mine, ea dorindu-și să mă recucerească, și nu numai ea, că și eu mi-am dorit, dar știam că ceva nu merge. Aproape a reușit, o să vedeți în emisiune, au fost niște clipe extraordinar de frumoase.”, a spus Livian în vlogul său. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate