ȘOC DUPĂ ȘOC pentru Bianca de la Puterea dragostei! Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Alex Bobicioiu a vorbit, în trecut, despre relația pe care o avut-o pe Bianca de la Puterea dragostei, și a spus clar despre ea că nu este bună pentru a fi iubită

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

fara descriere

De la o zi la alta, informațiile sunt din ce în ce mai ”încinse” pe marginea scandalului în care Bianca de la Puterea dragostei este implicată! Despre tânăra concurentă s-a aflat că a făcut videochat, au apărut de altfel și imagini în acest sens, astfel că, orice ar spune acum pentru a se apăra ar fi în zadar!

Mai mult, dezvăluirile pe care foștii prieteni sau concurenți le-au făcut, în trecut, despre ea par acum că sunt reala, iar imaginea ei este făcută ferfeliță! None, de exemplu, bărbatul de care Bianca s-a îndrăgostit prima data în casă a spus totul despre ”produsele” pe care le ținea ea în geantă! Citeste si: Nelson Mondialu, discuție cu Livian după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca de la Puterea dragostei: "Când am văzut clipul ala cu șampania era să paralizez"

fara descriere

None, șochează! ”Bianca avea în geantă o singură jucărie, un vibrator” 

”Nu jucării (pentru adulți). Avea în geantă o singură jucărie, un vibrator. Așa a spus ea. Din cate știu eu, și când a fost eliminată din emisiune (n.r. la prima ei ieșire din show), din câte știu eu de la fete, dorința ei cea mai mare era să se întâlnească, cu primul care îi iese în cale, să se... Probabil are un libidou crescut”, a vorbit None despre zvonurile legate de Bianca, recunoscând că nu a văzut respectivul obiect, de care însă tânăra a comentat.

Citeste si: Bianca Comănici, prima reacție după ce filmele pentru adulți au fost văzute de toată lumea: „Două lucruri...”

Citeste si: Anunț BOMBĂ! Ce se întâmplă cu Livian și Bianca de la Puterea Dragostei după cina romantică pe care au avut-o?

Citeste si: Livian a văzut-o pe Bianca împreună cu un alt bărbat: „Nu ești vulpe în piele de șarpe...”

fara descriere

Bianca de la Puterea dragostei a fost făcută zob de foștii iubiți "Bia este schimbătoare”

Bianca de la Puterea dragostei a fost făcută zob de iubiți! De pildă, Alex Bobicioiu, un alt partener de viață al Biancăi Comănici din primul sezon al emisiunii moderate de Andreea Mantea, avea să își spună și el punctul de vedere despre frumoasa și controversata brunetă. "Bia este schimbătoare. Îi place ba de mine, ba de Iancu, iar acum, se ține și după Mocanu. Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată. Am fost o dată orb, gata! Îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă alții din casă, nu am să uit lucrul acesta. În concluzie, este o femeie care vrea să fie cu mai mulți bărbați și se ", a mai declarat fostul concurent pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate