Bianca de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Raluca, fosta iubită a lui Ricardo! ”A fost strict pentru relații intime” EXCLUSIV

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a decis să intervină în scandalul momentului, cel dintre foștii concurenți ai emisiunii prezentate de Andreea Mantea, Raluca și Ricardo.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Raluca și Ricardo de la ”Puterea Dragostei” au decis să se despartă după ce au petrecut o săptămână împreună, într-o vacanță de lux în Grecia

Citeste si: Fanii au dat-o de gol pe Raluca de la Puterea Dragostei! S-a pozat recent, pe plajă, în același costum de baie în care a făcut în trecut videochat?

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, reacție dură după ce Ricardo a făcut-o praf: „Nu te poți numi om!”

Citeste si: La câteva zile după ce s-a despărțit de Raluca, Ricardo de la Puterea Dragostei aruncă bomba! „Am realizat că am făcut o greșeală”

”Am aflat care este adevărul dintre Raluca și fostul ei iubit. Raluca a plâns de multe ori când el o căuta și tot căuta băgare în seamă cu el. Fostul ei iubit a păstrat legătura cu familia ei și ea, atunci când s-a înscris la emisiune, s-a înscris pentru că fostul ei iubit s-a despărțuit de ea pentru că nu era populară... Iar raluca a venit la emisiune strict pentru acest lucru, să devină populară, tocmai de acta și-a plătit și follow... Cred că ea și-a atins scopul, devenind populară, și de asta s-au și împăcat acum”, explică Bianca de la "Puterea Dragostei". Evident, fostul iubit al Ralucăi, cel de care a vorbit și în timpul emisiunii ”Puterea Dragostei”, nu este Ricardo, ci bărbatul care a ajutat-o să scape de depresia pe care a avut-o în timp ce făcea videochat.

Mai mult decât atât, Bianca susține că Raluca de la ”Puterea Dragostei” nu a dorit niciodată să rămână cu Ricardo. ”Ăsta a fost scopul ei, să devină populară, nu să își găsească pe cineva”, explică Bianca.

fara descriere

În plus, Bianca de la ”Puterea Dragostei” a decis să demonteze afirmațiile făcute de Raluca cu privire la relația pe care aceasta a avut-o, în emsiune, cu Ricardo. ”A spus de faza că a spus că ei nu se înțeleg, că în Turcia nu s-au văzut și că acolo (în vacanță, n.red.) și-au dat ei seama... Total FALS! Ei și-au petrecut tot timpul împreună, stăteau în fiecare seară împreună, întrețineau relații sexuale în fiecare seară, deci e fals. Nu au cum să spună că în vacanță și-au dat seama, relația lor a fost strict pentru relații intime”, a mai spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, în depresie din cauza videochatului

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, a început să facă videochat încercând să facă rost de banii necesari pentru ea și pentru familia ei, doar că acest lucru a costat-o, de fapt, mai mult decât și-ar fi putut închipui. Cu toate acestea, recunoaște Raluca, salvarea ei a fost fostul ei iubit. ”M-am apucat de videochat crezând că pot să îmi ajut familia și pe mine în primul rând. Familia mea nu a știut de mine că fac acest lucru până la un moment dat când le-am recunoscut pentru că cedasem psihic! În vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit. El a reușit să mă scoată din acel cerc vicios! Datorită lui am reușit să îmi termin studiile universitare și am ales să mă redresez! Nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut acest lucru pentru că am avut de învățat multe lucruri, atât bune, cât și rele. Am învățat cum ar fi că eu trebuie să mă respect mai mult și că uneori banii nu au o valoare!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. În altă ordine de idei, Raluca a vorbit și despre depresia prin care a trecut din cauza videochatului, cu atât mai mult cu cât, în fața camerelor de luat vederi, concurenta de la ”Puterea Dragostei” era nevoită, adeseori, să satisfacă pofte sexuale care mai de care mai ciudate ale clienților săi. ”După ce am încheiat acest subiect din viață mea, mi-a fost foarte greu pentru că a ajuns să îmi fie rușine de mine. Mi-am pierdut toată încrederea în mine și îmi era teamă că acest subiect mă va urmări toată viață! În momentul când m-am înscris la emisiune nu m-am gândit că vor apărea poze! M-am înscris la această emisiune pentru că eu suferisem foarte mult după fosta mea relație și m-am rugat să cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Când am ajuns în Turcia și am văzut că orice am făcut în trecut va ieși la iveală, am început să mă tem. Am recunoscut eu înainte ca acele poze să iasă la iveală! Nu mă simt tristă că au apărut pentru că îmi asum trecutul! Nu vreau să schimb ceva! Asta am făcut!”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei” și Ricardo s-au despărțit! Raluca s-a întors la fostul iubit

Raluca a mărturisit la Teo Show că s-a despărțit de Ricardo și a dat de înteles că s-a împăcat cu fostul iubit. ”După plecarea din Grecia, țin să va anunț că eu și Ricardo am rămas de comun acord ca fiecare merge pe drumul lui! Mă simt mândră că mi-am recunoscut mie ce îmi doresc cu adevărat! Eu sunt extrem de fericită în acest moment și nu regret faptul că am avut curajul să recunosc ceea ce simt”, a scris fosta concurentă pe Instagram, în timp ce la Teo Show a fost și mai clară, recunoscând că între ea și bărbatul pe car el-a iubit, un cântăreț, s-a relegat ceva.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate