La câteva zile după ce s-a despărțit de Raluca, Ricardo de la Puterea Dragostei aruncă bomba! „Am realizat că am făcut o greșeală”

Ricardo de la Puterea Dragostei regretă ce a spus despre Raluca după despărțirea lor. Declarația neașteptată a fostului concurent.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ricardo și Raluca au format unul dintre cele mai iubite cupuri din emisiunea Puterea Dragostei. Din păcate, la scurt timp după ce au părăsit show-ul de la Kanal D, ei au decis să se despartă. În vacanța pe care au petrecut-o împreună înainte de plecarea fostului concurent în Statele Unite ale Americii, ei și-au dat seama că nu era compatibili, iar ea s-a împăcat cu fostul ei iubit.

fara descriere

Enervat la culme de faptul că Raluca s-a cuplat cu altcineva imediat după despărțirea lor, Ricardo a jignit-o și a anunțat pe pagina lui de Instagram că va face publice multe informații neștiute despre fosta lui iubită. El le spusese susținătorilor că o va demasca pe aceasta, vorbind despre giveaway-urile pe caer le făcea și despre cum voia să-și atragă mai mulți urmăritor. În plus, el spusese deja pentru WOWbiz că Raluca mai ținea legătura cu unii dintre bărbații pe care îi cunoscuse la videochat și că primea în continuare bani de la ei.

Citeste si: Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie: „Omul care e pervers...”

Citeste si: Surpriză! Cine este noul iubit al Ralucăi de la Puterea dragostei! Fosta concurentă s-a afișat deja cu el! ”Plecăm împreună la Cluj”.

fara descriere

Ricardo de la Puterea Dragostei regretă ce a spus despre Raluca

Ricardo de la Puterea Dragostei pare să fi ajuns la sentimente mai bune. După ce a văzut pe internt un filmuleț cu momentele frumoase pe care le-a avut cu Raluca, și-a dat seama că nu vrea să-i facă rău. El și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze pentru felul în care a vorbit despre ea.

„Am văzut acum un videoclip cu mine și cu Raluca, pe Instagram, în care un susținător a scos toate fazele frumoase dintre noi doi. Prin intermediul acesta am realizat că am făcut o greșeală să scot la iveală unele lucruri care s-au întâmplat între noi doi și nu-mi face mie fală. Îmi pare rău, îmi cer scuze ei și tuturor femeilor, pentru că nu este frumos ca un bărbat după ce termină o relație cu o femeie sau se desparte să facvă așa ceva. Nu îmi stă în caracter, nu-mi face fală și chiar îmi pare rău. Au fost clipe frumoase între noi doi, clipe în care ne-am bucurat unul de altul și am avut o relație frumoasă. A fost ceva frumos, dar s-a încheiat și chiar îmi pare rău.

Vreau să termin aici acest război, aceste discuții, aceste certuri. Vreau să fim aceiași oameni ca și până acum și îmi doresc să ne respectăm unul pe celălalt și să rămână totul bine între noi doi pentru că este păcat.”, a spus Ricardo pe pagina lui de Instagram.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate