Bianca de la Puterea Dragostei: ”Zici că ești Viorel al Vulpiței”! Livian a luat foc

De ce l-a comparat Bianca de la Puterea Dragostei pe Livian cu Viorel al Vulpiței

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei, replică ironică la adresa lui Livian, care vorbea cu Ramona.

Livian a încercat în emisiunea Puterea Dragostei de pe 2 iunie să o facă geloasă pe Bianca. El și Ramona au avut mai multe schimburi de replici în care păreau că flirtează. Bianca, deși voia să pară că este indiferentă la apropierea dintre Ramona și Livian, era atentă la ce se întâmpla în casa băieților de la Puterea dragostei.

Citeste si: ȘOC TOTAL după ce a cerut-o de soție! Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Volos? Ea a plecat deja la Cluj

La un moment dat, nu s-a mai putut abține și i-a replicat lui Livian. ”Zici că ești un cocalar. Așa încerci tu să vrăjești femeile? Metodă de cocalar de agățat femeile. Numai muștele agăți cu metodele alea. Știi cu cine semeni? Cu Viorel ăla al Vulpiței”, a spus Bianca de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Alex Bodi, pus în genunchi de rival. Este știrea momentului. Totul s-a petrecut rapid - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Livian a luat foc! S-a supărat că Bianca l-a făcut cocalar. ”Să nu-mi mai spui niciodată cuvintele astea. Nu mă interesează că ai zis că e o metodă de cocalar, m-ai jignit când m-ai făcut cocalar”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a cedat nervos, după ce Livian i-a spus Ramonei ce simte pentru ea. Ce a făcut concurentul când și-a văzut fosta iubită în lacrimi?

”Închideți conexiunea, vă rog. Nu ai cum să faci așa ceva în fața mea. Face să se răzbune pe mine chestiile astea?”, a spus Bianca, adresându-se Bernei. 

Puterea Dragostei. Ramona și Livian, tot mai apropiați ”Ai simțit dorință de sărut?”

După ce Ella le-a dat pedeapsă lui Livian și Ramonei să stea apropiați, lucrurile s-au încins la Puterea Dragostei. Nu se știe dacă Livian a vrut doar să o facă geloasă pe Bianca sau chiar s-a jucat cu Ramona, dar lucrurile au luat o întorsătură care i-au pus pe gânduri pe fanii Puterea Dragostei, care urmăresc orcum cu atenție fiecare gest dintre Livian și Ramona.

Citeste si: Cine este bărbatul care i-a trimis Biancăi flori: „Ca să închid gura răutăcioșilor...”

Iată dialogul dintre Ramona și Livian, din momentul în care au stat cu fețele apropiate și puțin a lipsit să se sărute:

Livian: Ai simțit atracție? Dorință de sărut?

Ramona: Nu!

Livian: De atingere?

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Doliu imens în lumea filmului! Unul dintre cei mari actori ai lumii a murit. Fanii vor plânge

Dramă uriașă pentru Mirela Vaida! Aceasta a pierdut doi copii. Mărturii din infern

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, în brațele unui manelist celebru! Ce face bruneta, alături de Baby Minune! ”E un tip extraordinar”

Incredibil, ce a putut să spună Jador despre altă femeie după ce a făcut-o șah mat la televizor pe Ella de la Puterea dragostei. ”O iubesc, dar nu mai pot fi cu ea. Nu mai mă...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies