Bianca Drăguşanu a vrut să fie sexy, dar uite ce semn urât s-a văzut pe sânul ei! Nu credeai că tocmai ei i se poate întâmpla aşa ceva!

Bianca a vrut să fie sexy, dar uite ce s-a văzut pe sânul ei! Nu credeai că tocmai ei i se poate întâmpla aşa ceva!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

După ce a apărut în ipostaze intime cu designerul Cătălin Botezatu, în mare, în urma cu nouă ani, Bianca Drăguşanu, supranumită atunci "blonda" lui Bote, a avut o ascensiune fulminantă în showbiz, devenind într-un an la fel de cunoscută ca alţii în 10.

fara descriere

Nu trecea o zi de la Dumnezeu fără să o vezi la televizor sau în paginile tabloidelor, diva ajungând intr-un timp record cea mai mediatizată femeie din România, titulatură pe care, de altfel, o merită şi în ziua de astăzi.

Bianca a vrut să fie sexy, dar uite ce s-a văzut pe sânul ei! Aceasta a fost una dintre puţinele ei gafe de imagine!

Tot ce face protagonista noastră este de interes pentru mulţi români, deşi e la modă să spui că nu ai auzit de Bianca Drăguşanu, vedeta care-ţi zâmbeşte în sute de poze pe facebook şi instagram.

fara descriere

Dar cum era de aşteptat, la începuturile ei în lumea mondenă, frumoasa vedetă a mai făcut şi gafe de imagine, una dintre ele fiind o poza sexy cu ea, dar neprelucrată cu atenţie.

Şi dracul n-ar fi fost atât de negru, Bianca fiind o femeie superbă, doar că pe unul dintre sânii divei se observă o cicatrice roşie, pe care cu siguranţa nu şi-ar fi dorit să o admire toţi internauţii.

Vezi DOAR pe kfetele.ro imaginea cu semnul urât al Biancăi Drăguşanu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate