Bianca Drăgușanu, AGRESATĂ de fostul iubit? Imaginea care nu mai lasă loc de interpretări, cum a apărut în public

Bianca Drăgușanu ar fi fost agresată de către fostul iubt, Alex Bodi. Ce imagine a postat pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu a fost una deloc amiabilă, așa cum au încercat amândoi să îi convingă pe fanii lor.

Se pare că vedeta ar fi fost agresată de către bărbatul cu care a avut o relație pentru câteva luni. Potrivit cancan.ro, semnul pe care Bianca l-ar fi afișat pe pagina sa de socializare este produs chiar de către fostul său iubit.

Citeste si: Costin Gheorghe, despre concurentul care poate câștiga Exatlon: „Nu îmi este frică”

Citeste si: Cristina Ich și Alex Pițurcă nu se mai ascund! Cum au fost surprinși cei doi

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la doi ani de la decesul acesteia! Cornel Galeş i-a făcut o slujbă de pomenire! FOTO

„S-au certat destul de tare. S-a ajuns la îmbrânceli. Bianca are mai multe vânătăi pe corp. Se observă destul de clar că a fost agresată de Alex. A fost bruscată de el. De data aceasta, e foarte hotărâtă sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul că a comis-o”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

fara descriere

Mai mult decât atât, Alex a și înșelat-o pe Bianca, iar aceasta i-ar fi reproșat acest lucru. Până la o discuție în toată regula nu a mai fost decât un pas.

„S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

fara descriere

Alex Bodi dezvăluie de ce s-a despărțit, cu adevărat, de Bianca Drăgușanu: „Eu am greșit...”

Alex Bodi a dezvăluit de ce s-a despărțit, cu adevărat, de Bianca Drăgușanu. Ce spune omul de afaceri despre zvonurile apărute în ultimele zile.

„Se aud o grămadă de zvonuri. Se aud presupuneri, speculaţii. Nu prea are mult legătură cu ce a fost. Noi am avut o perioadă foarte frumoasă împreună. Eu o să călătoresc mult. Nu a fost vorba de gelozie. Mai ales acum, la a doua despărţire de fosta mea.

Citeste si: Imagini șocante cu urmele de pe silicoanele Biancăi Drăgușanu! Diva a fost mușcată de sâni?! FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Într-adevăr, tensiuni există, că e ceva logic. M-am dus să-mi văd fetiţa, am avut acolo la Mediaş nişte chestii personale, nişte afaceri, că am luat ceva acolo la Mediaş. O proprietate, un hotel, şi a trebuit să stau câteva zile. Şi, vezi Doamne, a făcut lumea nişte legături că am fost la Mediaş şi am chemat-o pe fosta şi am petrecut timp cu ea acolo.

Eu am greşit-o puţin în nişte chestii, înţelegi? Nu e vorba de gelozie, acum am citit ziarul, un articol, mi-a trimis şi ea mie. Eu nu i-am făcut ei gelozii. Eu nu sunt omul să fiu gelos", a mărturisit Alex Bodi, pentru o emisiune TV.

„De data asta am luat o decizie comună. Şi orgoliile...sunt şi nişte chestii peste care ea nu poate să treacă", a mai spus Alex Bodi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate