Bianca Drăgușanu, despre femeile cu care a înșelat-o Alex Bodi: „A avut și are mai multe”

Relația tumultoasă dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a ajuns la final. Amândoi au mărturisit că fostul soț i-a fost infidel Biancăi.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Bianca Drăgușanu, despre femeile cu care a înșelat-o Alex Bodi
Bianca Drăgușanu, despre femeile cu care a înșelat-o Alex Bodi


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au încheiat mariajul, după numai șapte luni. Amândoi s-au prezentat pe data de 10 martie, la notar, unde au semnat actele de divorț. Alex Bodi a vorbit în exclusivitate la Teo Show despre motivele care au dus la divorț. Afaceristul spune că au existat mai multe probleme între el și Bianca Drăgușanu, dar de foarte multe ori a fost și provocat să reacționeze la nervi.

Întrebat dacă Bianca l-a înșelat vreodată, Alex Bodi a răspuns: „A avut niște discuții în telefon și mi-a zis că le-a avut ca să mă facă gelos. Eu i-am fost infidel, m-a prins cu anumite chestii, dar de multe ori am fost doar provocat. Eu sunt omul care nu se ia de tine fără motiv”.

Bianca Drăgușanu, despre femeile cu care a înșelat-o Alex Bodi
Bianca Drăgușanu, despre femeile cu care a înșelat-o Alex Bodi

Ce spune Bianca Drăgușanu despre indifelitatea fostului soț

A avut și are mai multe aventuri. Dar de azi eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu, din data de 10 martie, încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Alex Bodi a recunoscut tot, după ce a apărut lângă o blondă focoasă la Monaco, înainte de divorțul cu Bianca: ”Am înșelat-o! O iubesc, dar, recunosc, am făcut unele greșeli”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, divorț cu scandal la notar! "Copilul meu a asistat la niște scene la care nu ar fi trebuit"

Citeste si: Victor Slav, prima declarație după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi: „A sosit momentul să...”

Bianca Drăgușanu, divorț cu scandal la notar! "Copilul meu a asistat la niște scene la care nu ar fi trebuit"

Invitată la TeoShow, Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după divorțul de Alex Bodi.

„Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30. Cu patru polițiști, cu mama care plângea și cu mine cum eram", a declarat Bianca Drăgușanu la TeoShow.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lapte toxic. Bolile grave pe care le provoacă laptele

Ce s-a intamplat cu românca scoasă în stradă de angajatorii italieni

Alimentele care-ți curăță plămânii și elimină toxinele! Te protejează de infecții și au nenumărate beneficii pentru organismul tău

Șoferii de TIR fac front comun. Cum înfruntă epidemia de Coronavirus

Schiatul ca terapie: te scapă de frici, de stres și îți menține inima sănătoasă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies