Bianca Drăgușanu, lovită cu bestialitate! ”Mă ducea în pădure, mă bătea și îmi spunea: „Urlă! Urlă daca vrei să urli”.

Bianca Drăgușanu a trăit momente crunte alături de un fost iubit de o violență încredibilă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi, iar la mijloc pare a fi vorba din nou de violențe conjugale. De altfel, fosta prezentatoare TV a declarat polițiștilor că bărbatul cu care s-a căsătorit a fost violent și de aici și separările. ”M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe!” ar fi declarat Bianca în fața autorităților, susține cancan.ro

Problemele cu violența pe care le are cu Bodi, blonda le-a mai întâmpinat și în trecut, atunci când unul dintre iubiții ei a agresat-o de nenumărate ori, lucru confirmat chiar de vedetă, în urmă ciu câțiva ani, după ce Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan, managerul și iubitul ei de atunci.

Citeste si: Reacția lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Ce mesaj a transmis?

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: VIDEO | Alex Bodi, prima declarație după divorțul de Bianca Drăgușanu

Citeste si: Bianca Drăguşanu, gest ŞOCANT într-o parcare plină. Uite ce a putut să facă. Unii trecători şi-au făcut cruce! FOTO!

”Acum câţiva ani am fost şi eu în situaţia Alexandrei. Mi-era ruşine de ce păţeam, credeam că e vina mea. Abia acum am curaj să recunosc traumele prin care am trecut. (…) Eram îndrăgostită de un bărbat care şi-a permis să facă ce a făcut acest animal. Alexandra este un sfert din ce am fost eu. Am rămas cu probleme fizice. Trebuia să găsesc scuze pentru loviturile pe care le aveam. Problemele mele abia atunci au început. M-a lovit într-o zonă în care eu eram foarte sensibilă, la picior, unde eu aveam deja probleme”, a povestit Bianca Drăgușanu la o emisiune TV, dând detalii despre tipul de care se îndrăgostise pe vrema când abia împlinise 20 de ani.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre imobilizarea la pat din cauza bătăii primite! ”L-am întrebat de ce nu s-a oprit?” 

În mod ciudat, deși bărbatul respectiv a supus-o la umilințe greu de imaginat, Bianca a întors și celălalt obraz de fiecare dată și l-a iertat, culmea, și după ce a stat 6 luni internată în spital din cauza loviturilor primite.
”Eu mi-am distrus atunci familia, iertându-l. Părinții mei nici nu au știut. M-am lăsat prostită de niște lacrimi. A venit la mine la spital și a început să plângă. L-am întrebat de ce nu s-a oprit? Mi-a cerut iertare după șase luni în care am fost imobilizată la pat. Am stat șase luni internată la Floreasca, a relatat, cu lacrimi în ochi, Drăgușanca.

Bianca Drăgușanu, bătută cu bestialitate în pădure! „Mă răpea de pe stradă, mă sechestra”

În aceeși emisiune, vedeta a făcut și alte dezvăluiri halucinante. Astfel, conform spuselor ei, Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cu bestialitate în pădure! „Mă răpea de pe stradă, mă sechestra. Mă ducea în pădure, mă bătea și îmi spunea: „Urlă! Urlă daca vrei să urli”. Mi-era teamă că vor urma mama și sora mea. Este un dobitoc. Ar trebui închis și supus aceluiași tratament”, a comentat blonda, la vremea respectivă, la TV.

Galerie foto 
Citește și:

Alex Bodi nu pierde timpul după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Și-a îndreptat deja atenția către o altă femeie. Nu o să își vină să crezi despre cine e vorba

Adevărul despre averea fabuloasă a lui Alex Bodi. Este sau nu în pericol? Șeful milionarului rupe tăcerea și dezvăluie un detaliu esențial

Alertă maximă! Pensionarii care rămân fără banii promiși de către autorități

De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Alex Bodi! Diva i-a aflat secretul și nici nu a mai stat la discuții

Alex Bodi, criză nervoasă la adresa polițiștilor: ”Când lumea va ieși în stradă, nu vă mai salvează nimeni”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies