Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Daniela Crudu, după ce a aflat că a bătut-o iubitul: „Sunt alături de tine! Te iubesc și...”

Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj fostei asistente de televiziune Daniela Crudu, după a aflat că a fost bătută cu bestialitate de iubit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Daniela Crudu după ce a bătut-o iubitul


In articol:

Vestea că Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat a șocat pe toată lumea, mai ales că, din imaginile de pe rețelele de socializare, fosta asistentă de televiziune și Seco Dubravko păreau fericiți împreună. Bianca Drăgușanu a fost colegă de platou cu bruneta și i-a transmis un mesaj după ce a aflat prin ce a trecut.

„Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”, este mesajul pe care l-a transmis Bianca Drăgușanu pentru Daniela Crudu, conform Cancan.

Citeste si: Bianca, agresată în public de Alex Bodi! Totul s-a petrecut în parcarea unui restaurant celebru din Capitală! ”Plângea întruna!”! Blonda l-a împins cu piciorul de frică

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Daniela Crudu după ce a bătut-o iubitul

Coșmarul prin care a trecut Daniela Crudu, povestit de sora ei

ANA CRUDU - sora Danielei: Fiind beat și gelos, în drum spre casă a început să îi dea. I-a dat la față, știi? Cum conducea el din dreapta acolo. I-a venit, probabil, nebunia la cap, eu știu... Când ești gelos își vine nebunia la cap.

Bruneta a refuzat să depună plângere pe numele agresorului, așa că polițiștii sunt legați de mâini. Cu toate că ea a sunat la 112 și s-a plâns că e victima violenței domestice, la spital ar fi spus că s-ar fi lovit în urma unui accident. Bărbatul trebuia să ajungă la audieri astăzi, dar nu a mai fost chemat, astfel că a părăsit țara.

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Daniela Crudu după ce a bătut-o iubitul

ANA CRUDU - sora Danielei: Știu doar că avea bilet să plece astăzi și cred că a plecat, pentru că nu a depus Daniela plângere și e liber să plece, nu? Să scape de el, nu mai vrea să audă de el. Și pentru ce să depună plângere? Să fie obligată să se mai vadă pe aici, să vină el pe aici? Nu are ce să mai caute. Vrea să plece de tot, să nu îl mai vadă, să nu mai audă de el!

Dacă se răzgândește, are 90 de zile la dispoziție să facă plângere. În lipsa ei, însă, s-ar putea ca nici ordinul de restricție să nu fie prelungit. În momentul de față - croatului îi este interzis să se apropie de Daniela la o distanță mai mică de 200 de metri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate