Diana Belbiță, mesaj pentru Elena Ionescu de la Survivor Romania ”Refuz să cred că au făcut asta din nou”

Diana Belbiță, după ce a văzut scandalurile din echipa Faimoșilor de la Survivor România, mesaj pentru Elena Ionescu

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Diana Belbiță urmărește Survivor România și este fana Elenei Ionescu, artista din echipa Faimoșilor.

Elena Ionescu, deși este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România, este mereu nominalizată de echipa ei și nu pe criterii sportive.

fara descriere

După cea mai recentă nominalizare a Elenei Ionescu, după ce pe pagina ei de Instagram a apărut mesajul, Diana Belbiță a comentat imediat: ”Nu îmi vine să cred!!! Refuz să cred că au făcut asta din nou”.

Contactată de jurnaliștii WOWbiz.ro, Diana Belbiță a acceptat să ne ofere o declarație scurtă despre Elena Ionescu. "Nu o cunosc pe Elena personal, dar îmi este tare dragă. De aceea am și decis să o susțin de câte ori va fi nevoie. Am votat-o pe Elena de fiecare dată când a fost propusă spre eliminare și o voi face în continuare", a declarat Diana Belbiță în excusivitate pentru WOWbiz.ro, direct din Canada, țara în care s-a mutat.

Citeste si: Diana Belbiță a plecat definitiv din România! Unde s-a stabilit fosta Faimoasă: "Intenționez să-mi clădesc un viitor aici"

Diana Belbiță, care a fost concurentă la Exatlon România, a suferit atunci când a fost propusă spre nominalizare de ceilalți concurenți, în special de cei pe care-i credea prieteni. La momentul respectiv, Giani Kiriță a făcut-o pe Diana Belbiță să plângă după ce a spus că tânăra sportivă a încercat doar să se victimizeze.

fara descriere

Însă, după ce s-a încheiat competiția Exatlon, Diana Belbiță și Giani Kiriță au trecut peste neînțelegerile din competiție.

Citeste si: Primele imagini cu Ruby după ce s-a întors de la Survivor România. Artista a ajuns în urmă cu puțin timp în aeroportul din București

Citeste si: Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor Romania”, a fost la un pas sa isi piarda mama!

Elena Ionescu, propusă de fiecare dată pentru eliminare de la Survivor România

Elena Ionescu a fost propusă spre eliminare de fiecare dată cînd echipa a fost în consiliu, cu o singură excepție: atunci când artista și-a câștigat imunitatea individuală. La cea mai recentă nominalizare, aceasta a fost propusă de Ana, care a explicat: ”Dacă n-o puneam eu pe foaie, o votau colegii mei. Noi am discutat înainte”. Iar în ultimele ediții ale Survivor România, Elena Ionescu s-a certat atât cu Bogdan Vlădău cât și cu Ghiță, în încercarea de a afla ce au aceștia să-i reproșeze.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate