Bianca Drăgușanu, o nouă escapadă! „Credeați că singură?!” Cine o însoțește

Nu s-a întors bine din Santorini că deja se află în aeroport, pregătită să decoleze. Cu cine a plecat Bianca Drăgușanu în vacanță.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Bianca Drăgușanu doar ce s-a întors din vacanța din Grecia și acum este pe drum către o nouă destinație! Vedeta nu a ajuns nici bine acasă că deja și-a făcut din nou bagajele și se pregătește să ia avionul care să o ducă peste graniță.

Nu știm încă unde pleaca diva, dar un lucru este sigur, nu este singură, ci are o companie pe măsură. 

În urmă cu doar câteva momente, aceasta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din aeroport, iar fanii se întreabă care este destinația noii vacanță. Putem fi siguri doar că va fi o destinație exclusivistă și de lux, așa cum îi plac ei. 

Cu cine pleacă Bianca Drăgușanu în noua escapadă?!

Să nu credeți că vedeta este însoțită de un domn, căci vă înșelați amarnic. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că este o femeie singură și se pare că se ține de cuvânt. Astfel, ea a ales să plece însoțită de o bună prietenă, care i-a fost aproape în cele mai grele momente din viață. Iar anul acesta nu au fost puțin deloc, însă vedeta a trecut cu bine peste toate greutățile, căci a avut prietenii aproape.

Iar acum, pentru că vrea să scape de agitația din București, ea a ales să mai plece pentru câteva zile departe de România. Rămâne de văzut care a este destinația aleasă pentru noua escapadă alături de cea mai bună prietenă a ei. 

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu își învață fiica să fie empatică și generoasă. Ce gest lăudabil a făcut Sofia: „Bravo, mami!”

„Și fiindcă da, călătorului îi stă bine cu drumul, am plecat din nou la drum, dar ce credeați că singură, singură...nu. Am echipă”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul său de socializare.

Bianca Drăgușanu, din nou o femeie singură 

Blondina nu mai este implicată în nicio relație la momentul actual, anunțul a fost făcut chiar de ea într-un interviu pentru Știrile Kanal D. De asemenea, Bianca Drăgușanu a dat detalii despre cum trebuie să fie bărbatul care îi va căștiga inima și despre faptul că își dorește o familie și deși este divorțată de două ori încă nu a încetat să creadă în căsnicii. 

Citeste si: Bianca Drăgușanu este fabrică de bani! Încasează 100.000 de euro la trei luni: "M-au sunat de la bancă să spun de unde provin banii"

„Da, eu cred în căsătorie. Îmi place să cred în căsătorie şi dragoste. Dacă nu ne ies mereu planurile ca la carte, viaţa merge înainte. Nu e nicio problemă.

Trebuie să fie foarte înțelegător, foarte iubitor, foarte atent, un bărbat pentru care eu să fiu o prioritate. Cred că sunt și pretențioasă și cred că pe măsură ce ai anumite experiențe în viața ta, devii mult mai selectiv. Sunt un om norocos şi iubit de Dumnezeu şi cu siguranţă are ceva pregătit pentru mine”,  a spus Bianca Drăgușanu, la Știrile Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies