"Bianca Drăguşanu se desparte de Bodi! Fuge!" Vezi ce prieten celebru al vedetei a dat bomba zilei şi de ce e convins că blonda nu va rămâne cu afaceristul! EXCLUSIV!

Bianca Drăguşanu se desparte de Alex Bodi? Vezi cine spune asta.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Alex Bodi după ce omul de afaceri a părăsit-o anul trecut, chiar de Crăciun şi s-a întors la fosta soţie.

Bărbatul şi-a dat seama însă că de fapt cu fosta prezentatoare tv îşi doreşte să fie, aşa că a invitat-o într-o escapadă romantică la Istanbul.

Citeste si: Serghei Mizil, din nou în scandal cu Mădălin Voicu? L-a desfiinţat pe fostul lui prieten! "L-a părăsit aia şi a schimbat yalele la casă" EXCLUSIV!

La început vedeta a fost reticentă, apoi a hotărât să-i mai dea o şansă milionarului.

Toată lumea a remarcat că, după despărţirea de Victor Slav, viaţa amoroasă a Biancăi a fost extrem de tumultuoasă, în legăturile cu Tristan Tate şi Alex Bodi protagonista noastră având puţine momente de linişte. Ei bine, Serghei Mizil, amic bun al blondei, are şi o explicaţie pentru nenumăratele păţanii ale divei, pe plan amoros.

fara descriere

"Bianca nu e de compătimit. Ea aşa se simte bine, să se împace, să se despartă, să plece cu altul...Nu este o femeie uşoară, cum au impresia mulţi, doar că eu cred că pe ea o relaţie stabilă o sufocă. Dacă simte că a intrat în rutină, înnebuneşte. Ea trebuie să aibă în permanenţă adrenalină, surprize, noutăţi, altfel se plictiseşte. E dependentă de fluturii ăia din stomac. O să se despartă şi de Alex Bodi până la urmă. Cum o să intervină un moment de plictiseală, fuge. Aşa e ea! În rest, ce să spun...E o femeie inteligentă, plăcută, a evoluat mult. Bravo ei!", a declarat Serghei Mizil pentru WOWbiz.ro

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi îşi doresc un băieţel?

Amici ai protagoniştilor noştri spun că, deşi poate mulţi nu au crezut în relaţia Biancăi cu Bodi, cei doi au avut o legătură extrem de serioasă şi au vorbit chiar şi despre copii.

fara descriere

Amândoi au fetiţe -blonda pe micuţa Sofia, iar omul de afaceri are două moştenitoare din relaţii anterioare- şi le-ar plăcea să aibă şi un băieţel.

Citeste si: Incredibil, ce declaraţie de dragoste a primit Victor Slav exact în ziua când Bianca s-a împăcat cu Bodi! "Te iubesc, always did, always will"

"Amândoi iubesc copiii, îşi adoră fetiţele şi au vorbit de câteva ori despre posibilitatea de a mări familia. Alex vrea un băieţel, iar Bianca, deşi nu ar mai fi vrut un moştenitor, după Sofia, începuse să se gândească serios, cu drag, la varianta de a deveni din nou mamă. Sigur se împacă la Istanbul. A fost o despărţire din orgoliu, nu pentru că nu ar fi existat sentimente puternice", a declarat o apropiată a celor doi.

Citeşte doar pe ştirilekanald.ro povestea incredibilă a lui Serghei Mizil care spune că Ceauşescu ar fi iubit-o pe Viorica Dăncilă

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate