Bianca Drăgușanu și-a dat afară angajatele. Vedeta doarme doar 5 ore noapte și muncește încontinuu

Bianca Drăgușanu a mărturisit! De ce doarme doar cinci ore pe noapte?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața de familie. Vedeta a mărturisit că doarme în medie cinci sau șase ore pe noapte, dar așa cum susține și ea, îi sunt suficiente pentru a se odihni, pe fondul că ”nu îi place să își doarmă viața”.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu susține că se poate întreține foarte bine din afacerea pe care o are. Ba mai mult decât atât, vedeta își ajută și părinții, și fetița.

Citeste si: Ce au spus Surdu şi Arsine după ce au câştigat trofeele Exatlon: “M-am vazut castigator inca de la inceput”/ “Exatlon, un basm sportiv pe care inca nu realizez ca l-am trait”

Citeste si: Noi amănunte despre ultimele ore de viață ale lui Răzvan Ciobanu! A vrut să ia un taxi, deși era cu mașina!

Citeste si: Cutremurător! Ce a spus Marcel Lepa avocaților în închisoare, înainte de moarte. Nimeni nu se aștepta la asta

"Eu sunt foarte organizată, foarte echilibrată, nu întârzii niciodată, am lângă mine oameni foarte competenţi. Sunt foarte atentă la toate detaliile. De mai bine de şase ani afacerea mea merge foarte bine, pot să îmi întreţin familia, pot să îmi ajut părinţii, să îmi cresc copilul, am casa mea, am maşina mea. (...) Da, am dat recent afară angajate. Dacă nu eşti disciplinat, nu arăţi respect faţă de mine şi faţă de colegii tăi. Încă mai fac angajări. (...) Am cumpărat maşini de cusut în leasing. Una costă peste 4000 de euro. Am peste 10 croitorese în atelier.

Dorm cinci ore pe noapte. Rezist. Sunt foarte activă. Mie nu îmi place să îmi dorm viaţa. Asta e media, 5-6 ore. Da, mă machiez singură. Îmi ia cam 20 de minute, maxim", a spus Bianca Drăguşanu la un post de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate