Bianca Drăguşanu stabileşte un nou record! Uite cât i-a luat să cheltuiască 3000 de euro! EXCLUSIV!

Bianca Drăguşanu stabileşte un nou record! Uite cât i-a luat să "spargă" 3000 de euro!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, dar şi cu momente frumoase, vacanţe de neuitat şi nopţi pline de pasiune. Dragostea lor are toate ingredientele necesare să devină o telenovelă de succes, de unde nu lipsesc, bineînţeles, nici cadourile scumpe.

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat pe bune în direct! Vezi care a fost motivul incredibil! "Ia zi câte ceaiuri mi-ai făcut tu mie?"

fara descriere

Ei bine, trebuie să recunoaştem însă că frumoasa blondă nu este "Marimar" sau "Esmeralda", ci o femeie independentă financiar care câştigă zeci de mii de euro, lunar, din afacerea cu haine, dar şi din contracte de promovare.

Bianca Drăguşanu stabileşte un nou record! Vedeta cheltuieşte banii cu o viteză fantastică!

fara descriere

Astfel, fosta prezentatoare tv îşi permite să-şi achiziţioneze şi singură articole de lux, neavând neapărat nevoie de "Jose Armando" să scoată cardul la cumpărături. Acestea fiind zise, trebuie să vă spunem cât i-a luat Biancă să cheltuiască 3000 de euro, la câteva magazine de designer aflate în incinta unui hotel din Capitală.

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a luat la palme pe Victor Slav! La scenă a asistat și Cătălin Botezatu! Imagini exclusive

Hmmm...dacă socotim şi drumurile de la maşină, la galerii, putem să spunem că în jur de...30 de minute. Record, nu?

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate